Biztosítás a fesztiválszezonra

forrás: Prím Online, 2014. július 8. 15:17

Elkezdődött a nyári fesztiválszezon. A Magyarországon évente lebonyolított több ezer rendezvényen és fesztiválon nem csak az alkoholfogyasztás növelheti a balesetek előfordulásának esélyét, de a tömeg, a meleg és a kialvatlanság is jelentős kockázati tényező lehet. Az Európai Utazási Biztosító (EUB) most egy új típusú, a nyári fesztiválokra kifejlesztett terméket kínál a szórakozni indulók részére.

Az EUB Safe&Fun Hungary névre keresztelt „fesztiválbiztosítása”, mely többek között a Zamárdiban megrendezendő MasterCard Balaton Soundra is elérhető már, egészségügyi segítségnyújtási, balesetbiztosítási, jogvédelmi és felelősségbiztosítási védelmet nyújt. Ráadásul a biztosító a belépőjegy árának visszatérítését is vállalja, ha a látogató valamilyen váratlan esemény miatt nem tud részt venni a rendezvényen.

 

 

De nagy segítség lehet az EUB biztosítása abban az esetben is, ha komolyabb egészségügyi problémák adódnak, gond van a csomagokkal, vagy bármilyen más bajba kerül a fesztiválozó. A biztosítási csomag megvásárolható a belépőjeggyel együtt, de akár utólag is, a korábban már megváltott jegyek mellé.

 

Kép: fesztival.mandiner.hu

Kulcsszavak: fesztivál biztosítás

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás