Twitteren panaszkodott a légitársaságra, ezért leszállították a gépről

Czipperer Dia, 2014. július 25. 10:31

A repülőgép indulása előtt le kellett szállnia annak az utasnak, aki a népszerű mikroblogon, a Twitteren emelt szót egy légitársaság munkatársa ellen. Mindez az adott gép felszállás előtt történt.

Egy Twitter poszt miatt kellett elhagynia a Denverből Minneapolisba tartó gépet egy férfinak, aki a Southwest Airlines, amerikai diszkont légitársaság egyik gépével szeretett volna utazni, ám a felszállásnál nem ment minden gördülékenyen. Az úriember ennek a világhálón is hangot adott.

 

A Twitteren írt posztjában a légitársaság egyik munkatársára panaszkodott, aki szerinte udvariatlan volt vele. A pontos helyet (C39-es kapu) és a légitársaságot is megnevezte. A probléma oka az volt, hogy a férfi elsőbbségi beszállást kapott a járatra, ám gyermekei nem.

 

 

Miután globálisan is hangoztatta véleményét, leszállították a gépről, és közölték vele, hogy addig nem térhet vissza a fedélzetre, amíg nem törli a bejegyzést a Twitterről. A férfi két gyermekével végül eljutott Minneapolisba: kitörölte a posztot és visszaszállt a gépre.

 

A légitársaság az eset után e-mailben kért bocsánatot a sértett utastól, és kárpótlásul ő és a családtagjai kaptak egy 50 dolláros kupont.

 

Forrás: MTI; kép:abc15.com, nypost.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így vásárolunk iskolakezdéskor

Iskolakezdési időszakban felpörög a kereskedelem, mindenhol megnő a tanévre szükséges eszközök iránti kereslet és ezzel együtt az árak is.* Tavaly augusztusban a KSH adatai szerint kismértékben nőttek a fogyasztói árak, majd szeptemberben jelentősen emelkedtek. 

2019. augusztus 20. 12:55

Különleges tájak lakóit kapta lencsevégre a Huawei és a PetersPlanet

„Perui portrék” címmel nyitott mobilfotó-kiállítást a Huawei és a Petersplanet. Az elszigetelt közösségekben élő, quechua őslakosokat bemutató alkotásokat Szűcs Péter, a Petersplanet.travel utazási magazin alapítója készítette a vállalat legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro segítségével. A 12 képből álló tárlat különlegessége, hogy ez a művész első, kizárólag mobiltelefonnal készített portrékból álló kiállítása. A tárlat szeptember 19-ig látogatható a Deák Palotában.

2019. augusztus 20. 12:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás