Being Faust – Enter Mephisto című interaktív játék a Sufniban

forrás: Prím Online, 2015. május 7. 12:26

Május közepén rendhagyó, ingyenes színházi élményt kínál nézőinek a Katona. A Goethe Intézet közvetítésével, Dél-Koreából érkezik hazánkba a Being Faust – Enter Mephisto című interaktív játék, amely a Faust szövegére, okostelefonokra, valamint a nézők aktív részvételére épül.

A Katona József Színház egy interkatív játékot kínál a színházba látogatóknak május közepén. A Being Faust – Enter Mephisto névre hallgató játék révén  a résztvevők Faust bőrébe bújva a mű alapvető kérdéseire kereshetnek lehetséges válaszokat. A játék a Sufniban és annak előterében felépített installációban történik majd, Ónodi Eszter és Kocsis Gergely részvételével, május 10-én és 11-én. 

 
A nagysikerű játék tavaly ősszel először Szöulban volt látható, tavasszal pedig Európába is megérkezik.
 
 
 
Fontos, hogy a részvételhez Android- vagy iOS-alapú, wi-fi képes mobil eszköz és Facebook fiók szükséges! A játékon a részvétel ingyenes, jelentkezni a Goethe Intézet weboldalán lehet.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mostantól háromszor annyi adat jár az autók okosórájához

Februárban vezette be a Telenor az autósoknak szóló Drivey szolgáltatást, amely segítségével a „felokosított” autókban könnyen követhetővé válik számos, a jármű helyzetével, mozgásával és műszaki állapotával kapcsolatos információ, megismerhetőek a sofőr autóhasználati szokásai, a megtett útvonalak és akár wifi hotspotként is használható autóban. Újdonság, hogy a gondtalan autós wifizés érdekében a Telenor a Drivey 4 tarifacsomagba foglalt 5 GB-os adatkeretet július 2-ától háromszorosára, 15 GB-ra emeli minden új és meglévő ügyfelének egyaránt.

2020. július 9. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás