A Twitter megszüntette a 140 karakteres limitet a direkt üzeneteknél

Czipperer Dia, 2015. június 12. 15:31

A Twitter felhasználók a jövőben hosszabb üzeneteket írhatnak a mikroblogon. Eddig 140 karakterben maximálódott a limit, ez azonban hamarosan megszűnik.

A Twitter hivatalosan is bejelentette, hogy megszünteti a 140 karakteres limitet az egyes direkt üzeneteknél. A vállalat csütörtökön jelentette be döntését a a fejlesztői fórumán. A Twitter szóvivője pedig a Mashable-nek is megerősítette a hírt.

 

Mint írják, a változások júliustól lépnek életbe, azonban egyelőre pontos dátumot nem közöltek ezzel kapcsolatban. Egyelőre még tesztelik a funkciót, így csak ennek lezárta után derül ki, mikor is élesedik.
 

 

Sachin Agarwal, a Twitter termékmenedszere elmondta, hogy a publikus oldalon mindez semmilyen változásssal nem jár majd, a tweetek továbbra is 140 karakteresek maradnak.

 

A direkt üzenetek a Twitteren tavaly óta érhetők el, a csoportos üzneetküldést pedig januárban vezették be. Ráadásul a vállalat arra is lehetőséget biztosít, hogy bárkitől kaphassanak a userek üzenetet, olyanoktól is, akiket nem követnek a mikroblogon. Ezt a biztonság és védelem menüpontban állíthatják be.
 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: Twitter mikroblog üzenet

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Palletways négy éve indította el magyarországi hálózatát

A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar hálózat elindításával bővítette európai jelenlétét és erősítette tovább az exportlehetőségeket Magyarországra és Magyarországról.

2022. december 7. 11:26

Az érzékenyítés magasiskolája: Üzleti Etikai Díjjal jutalmazták az Eatont

Rangos szakmai elismerést kapott az Eaton! Az intelligens energiagazdálkodásra specializálódott cég a Multinacionális vállalat kategóriában, közel 70 kandidáló közül érdemelte ki az Üzleti Etikai Díjat. Az Eaton – ahogy méltatásában a zsűri fogalmazott – kiemelt, szívet melengető vállalásain és eseményein keresztül mutatja be, hogyan válhat az etikus magatartás és a sokszínűség a mindennapok természetes részévé.

2022. december 7. 09:58

Egy klubban az Intel, a Samsung és a Schneider Electric

A Schneider Electric alapítótagja és vezetői szintű támogatója a SEMI által létrehozott új szervezetnek, a klímavédelem érdekében fellépő „Semiconductor Climate Consortium”-nak. A többek között az Intelt, a Samsungot és a TSMC-t is tagjai között tudó szervezet célja, hogy a félvezetőgyártás teljes értékláncában csökkentsék az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátását. 

2022. december 6. 20:04

Díjmentes IP Scan szolgáltatás a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában

Az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalának (EUIPO) tanulmánya szerint a szellemi tulajdonnal tudatosan foglalkozó KKV-k akár 20 százalékkal nagyobb bevételt érhetnek el, mint azok, akik nem rendelkeznek oltalmakkal. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) legújabb kampányában a díjmentes IP Scan szolgáltatását népszerűsíti, amely a hazai kis- és középvállalkozásokat segíti egyedi elemzéssel és tanácsadással szellemitulajdon-stratégiájuk kialakításában, és az igényeiknek megfelelő oltalmak kiválasztásában.

2022. december 6. 15:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55