Az eurosport közvetíti novembertől a dr1 drónversenyt

forrás: Prím Online, 2016. október 18. 08:44

Az Eurosport bejelentette megállapodását a DR1, a világ vezető drónverseny-sorozatának exkluzív közvetítési jogaira vonatkozóan, amely európai és az ázsiai-csendes-óceáni térség 70 országára kiterjed. A megállapodás kifejezi az Eurosport azon elköteleződését, mely szerint új és innovatív tartalmakat kínál a sportrajongók számára.

A drónverseny közvetítése –  mely során a versenyzők a távirányítással vezérelt drónokat egy összetett akadálypályán a lehető leggyorsabban navigálnak keresztül – tovább erősíti az Eurosport azon törekvését, hogy a legkiválóbb prémium tartalmakat és a feltörekvő sportokat minden platformján, minél szélesebb nézőközönség számára tegye elérhetővé.

 

 

Az Eurosport további három versenysorozatot közvetít, beleértve a DR1 Champion sorozatot, amely a világ neves nagyvárosaiban kerül majd megrendezésre 2017-ben, és DR1 Micro rendezvénysorozatot az eurosport.com oldalon, Európa leglátogatottabb sportoldalán. A weboldalon ezen felül további események, színes háttéranyagok, kulisszatitkok, extra videós tartalmak, valamint a világ legtehetségesebb és legmerészebb drónversenyzőivel készített interjúk is elérhetőek lesznek.

 

Az Eurosport rendelkezik a DR1 továbbértékesítési jogaival is világszerte (kivéve az Amerikai Egyesült Államokat).

 

Olyan tehetségek, mint az amerikai Tommy “Ummagawd” Tabajia, az angol Luke “BanniUK” Bannister és az ausztrál Chad “FinalGlideAUS” Nowak csak ízelítők a világ vezető drónpilótáinak hosszú sorából, akik egészen új magasságokba emelték a drónversenyzést. A DR1 Champions Series több kiváló csapat versengését mutatja be a világbajnoki címért folytatott küzdelemben.

 

Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója elmondta: „Az Eurosport csatornának lételeme az innováció, és úgy gondoljuk, hogy az új technológia, legyen szó VR (virtuális valóság) tartalmainkról vagy feltörekvő sportokon belül megvalósuló innovációról, nagyszerű lehetőséget biztosítanak a sportrajongók minél szélesebb körű elérésére. Lebilincselő volt látni az eSports népszerűségének folyamatos növekedését, azzal pedig, ahogyan a DR1 ezt kombinálja a sportversenyek hagyományos szerkezetével, egy igazán érdekes modellt hozott létre. Már nagyon várjuk a DR1 csapattal való közös munkát, és azt, hogy ezt az izgalmas és fordulatokban gazdag sportot az Eurosport minden platformján keresztül bemutathassuk a nézőknek.”

 

 

Brad Foxhoven, a DR1 Racing vezérigazgatója elmondta: „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy egy olyan sportot, amely a Forma 1, a NASCAR és az eGaming kombinációja, egy olyan széles nézőközönség elé vihetünk, mint amilyennel az Eurosport rendelkezik. Az Eurosport a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy a lineáris csatornáin túl a digitális és közösségi platformjain keresztül is biztosítsa a sportág növekedését. A drónversenyek lehetőségei végtelenek, mind a magas színvonalú verseny, mind az innováció szempontjából.”

 

A DR1 Invitational első versenyét 2016. november 8-án, kedden 23 órakor (közép-európai idő szerint) Los Angelesből közvetíti az Eurosport 1. 

 

A DR1 versennyel kapcsolatos további információk angol nyelven az alábbi linken érhetőek el: http://dr1racing.tv/

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24