Családbarát vállalat a Ricoh

forrás: Prím Online, 2017. november 24. 10:39

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Vállalat elismerését kapta meg a Ricoh a középvállalati kategóriában.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2013 óta hirdeti meg Családbarát Vállalat pályázatát, amellyel célja azon jó gyakorlatok bemutatása, amikor a családbarát szemléletre a munkáltatók is odafigyelnek, értékként kezelik azt, és beépítik CSR stratégiájukba. A mozgalom olyan vállalatok számára adományoz díjat, akik családbarát, munka-magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, a gyermekvállalás támogatásához.

 

A Ricoh Hungary számára kiemelten fontos a munka-magánélet egyensúlya, a családosok számára is vonzó munkakörnyezet megteremtése. Ezen értékeket szem előtt tartva vezette be 2013-ban a vállalat a heti 3 nap távmunka lehetőségét, mely nagyban megkönnyíti nemcsak a kisgyermekesek munkavégzését, hanem akár idős szülőt vagy beteg házastársat ápoló kollégákét is. A fontos intézkedések közé tartozik még a családbarát cafeteria elemek, egyéb támogatási rendszerek bevezetése és a dolgozók körében igen népszerű családi programok szervezése is.

 

„A Családbarát Vállalat elismerés azért fontos számunkra, mert lehetőséget teremt arra, hogy akár szülői feladatokat ellátó, akár otthoni gondozást segítő kollégákat is cégünk értékes tagjainak tudhassuk. Hiszünk abban, hogy a családi élet egyensúlya a munka végzés hatékonyságában is kifizetődik.” - mondta az elismerés átvételekor Kustos Ferenc a Ricoh Hungary kereskedelmi igazgatója.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a BÉT Legek között az OXO Technologies Holding

Idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiac kiemelkedő szereplőit és szolgáltatóit elismerő rendezvényét, a BÉT Legek 2023 díjátadó gálát. Az eseményen az OXO Technologies Holding Nyrt. ezúttal a „BÉT Xtend különdíjban” részesült.

2024. március 2. 12:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30