A Ricoh intelligens vezérlők új választékát mutatja be interaktív tábláihoz az ISE-n

forrás: Prím Online, 2018. január 27. 11:45

A munkahelyi együttműködést elősegítő technológiákban kiemelkedő szerepet betöltő Ricoh a világ legnagyobb audiovizuális kiállításán, az ISE-n mutatja be a különböző kommunikációs termékeinek és szolgáltatásainak körét.

A főbb újítások közé tartozik a Ricoh interaktív táblájával kompatibilis vezérlőeszközök portfóliójának kibővítése.

 

Az új vezérlők egy sor alkalmazással és indítómenüvel testreszabhatóak többféle ügyfélszegmenshez és piachoz. A vezérlők támogatják a Microsoft Windows 10 rendszert.

 

A Ricoh interaktív tábláival való kompatibilitás rugalmasságot nyújt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy tovább emeljék a megbeszélések és találkozók színvonalát. Az adminisztrátorok egyszerűen beállíthatják, kezelhetik és lezárhatják a konfigurációkat az indító alkalmazás segítségével, amely az összes művelet fő felhasználói felülete.

 

Az esemény során a Ricoh számára kiemelt szerepet kap a fejlett, digitális munkahely előnyeinek bemutatása, amely széles termékportfóliójának köszönhetően a vállalatok számára elérhető a hatékony és eredményes munkavégzéshez.

 

A bemutatásra kerülő Ricoh technológiák:

  • Interaktív tábla az IBM Watson MI-vezérelt segédjével
  • Vizuális kommunikációs pont egy interaktív recepcióst alkalmazó létesítmény bemutatására
  • A Ricoh P3500M egységes kommunikációs rendszerének bemutatása
  • A Ricoh D5520 interaktív tábla használata szabványos és közeli vetítésű projektorokkal, az egyes projektek kivetítésére és eszközök közötti átküldésének bemutatására
  • Ricoh partnerek megoldásai digitális feliratozáshoz és a Condeco szobafoglalási rendszerhez

 

Oscar Mellegers, a EMEA Marketing és kommunikációs szolgáltatások vezetője elmondta: "Egész Európában jelentős a kereslet az innovatív munkahelyi technológiák iránt. A Ricoh szponzorált kutatásai azt mutatják, hogy a munkavállalók 98%-a lelkes vagy izgatott az új technológiák bevezetését illetően. Nyilvánvaló, hogy a legrelevánsabb és leghasznosabb eszközökkel szeretnék pozíciójukat betölteni és munkájukat végezni. Örömmel tölt el minket, hogy biztosíthatjuk ezeket a lehetőségeket az ISE-n.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?

A webkereskedelemben zajlott le a legrohamosabb technológiai fejlődés az elmúlt évben. Nagy volt a verseny a logisztika gyorsaságában, rugalmasságában és az ügyfélélmény fokozásában. A mesterséges intelligencia használata is az e-kereskedelemben és logisztikában terjedt el leghamarabb. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?” című hibrid konferenciájának előadói elmondják, hová tart a webkereskedelem 2024-ben.

2024. március 1. 19:24

A Skanska elindította ESG+ elnevezésű irodai programját

Egy, az ESG-szabványoknak megfelelő iroda nem csupán a piaci változások és az EU előírásai miatt fontos, hanem a munkavállalók számára is hozzáadott értéket teremt. Ezért a Skanska kidolgozott egy ajánlatot a bérlők számára, ami olyan szolgáltatásokat tartalmaz, melyek a fenntartható munkahelyek megteremtésében és a nem pénzügyi jellegű jelentések készítésében nyújt támogatást.

2024. március 1. 17:42

SmartManFest: bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a digitalizáció világába a Széchenyi-egyetemen

Az ipar 5.0 innovációs és technológiai átmenet, valamint az ipari fokozatváltás a témája a Széchenyi István Egyetem programjának, amelyet a hagyományteremtő céllal életre hívott Smart Manufacturing Festival keretén belül rendeznek a győri kampuszon és az egykori kekszkockában, vagyis az egyetem Győri Innovációs Parkjában. Az érdeklődők március 6-án izgalmas előadások és laborlátogatások keretében pillanthatnak be a digitalizációs innovációk világába.

2024. március 1. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30