Hatékony egészségügyi megoldásokat jelentett be a Zebra

forrás: Prím Online, 2021. március 20. 19:07

A Zebra Technologies Corporation  a peremhálózaton dolgozó innovatív nagyvállalat olyan megoldásokkal és partnerekkel, amelyek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy teljesítményelőnyre tegyenek szert, új egészségügyi megoldásokat jelentett be, amelyek lehetővé teszik a pozitív* betegazonosítást, növelik a működési hatékonyságot, és jobb minőségű betegellátást biztosítanak. Az új, célirányosan épített CS60-HC sorozatú kódolvasó, a TC21-HC és TC26-HC mobil számítógépek tovább erősítik a Zebra állandó, a kórházak és az integrált szállítási rendszerek igényeinek kiszolgálása iránti elkötelezettségét azzal a céllal, hogy javítsák a betegeknek nyújtott ellátást.

Az egyedülálló átalakítható kialakítással és felületfertőtleníthető burkolattal, amelyet arra terveztek, hogy ellenálljon a fertőtlenítés során használt anyagoknak, a CS60-HC kódolvasó alkalmazkodik a változó munkafolyamat igényeihez, beleértve a vezetékes, vezeték nélküli, kézben hordozható és érintés nélküli használatot is. Ez a sokoldalúság csökkenti a befektetés kockázatát, mivel a szkennerek könnyen áthelyezhetők vezeték nélküli vagy vezetékes alkalmazást megkövetelő helyszínre, ahogy a klinikai igények változnak. Vezeték nélküli olvasóként használva a teljes mértékben hordozható és zsebre is tehető CS60-HC támogatja az olyan munkafolyamatokat, amelyek során a nővér betegazonosítás vagy a gyógyszerbeadás adminisztrálása céljából magával viszi a készüléket.

 

 

Vezetékes szkennerként használható gyógyszertárakban, laborokban, vagy más egészségügyi környezetben, mint például a gyógyszeres ellátás, az elektronikus egészségügyi adatokhoz való hozzáférés, valamint különböző minták ellenőrzése és adminisztrációja. A CS60-HC kódolvasó tartalmazza Zebra DataCapture DNS szoftver csomagot, amely a készülékmenedzsment, az alkalmazás fejlesztési és láthatósági eszközök támogatása területén ad plusz szolgáltatásokat. Ide tartozik a Blood Bag Parse+ is, amely lehetővé teszi a vérkészítmény tasakokon található vonalkód leolvasását és értelmezését a kódolvasást kiváltó ravasz egyetlen meghúzásával.

 

 

A Zebra új TC21-HC és TC26-HC mobil számítógépei javítják a kommunikációt és az együttműködést, valamint segítenek a jobb betegellátásban. Az új mobil számítógépek ideálisak az ápolók, és olyan interdiszciplináris csapatok összekapcsolására is, amelyek betegszállítást, létesítmény- és anyagkezelést, orvosbiológiai mérnöki és biztonsági szolgáltatásokat nyújtanak egymásnak és a klinikusoknak. Az Android 10-et futtató TC21-HC és TC26-HC a Zebra mobil számítógépek esetén már megszokott, ismerős felhasználói felületet biztosítja. Felületfertőtleníthető házzal készülnek – amelyet célzottan az egészségügyi környezetben történő használatra alakítottak ki –, hogy a szolgáltatók biztonságosan és gyakran fertőtleníthessék eszközeiket annak érdekében, hogy így csökkentsék az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések (HAI) terjedésének kockázatát intézményeikben. Ráadásul a TC26-HC a Zebra első egészségügyi Wide Area Network (WAN) berendezése, mobiltelefon hálózathoz történő kapcsolódás képességével. Ez mind a klinikai és nem-klinikai csapatok számára problémamentesen biztosítja a kapcsolatot olyan helyzetekben is, amelyekben a WiFi lefedettség nem elérhető, mint nagykiterjedésű intézményi kampuszokon, otthoni vagy egyéb ellátási helyzetekben.

 

 

„A paciensek részéről egyre növekvő igény arra készteti a klinikusokat, hogy keressék a munkafolyamataik és a kommunikáció tökéletesítésének útjait, a paciensek biztonságát és kényelmét szem előtt tartva" - Chris Sullivan, a Zebra Technologies Global Healthcare Practice vezetője szerint. „A Zebra új szkennelési és mobilitási megoldásai segítenek a szolgáltatóknak abban, hogy a klinikusaikat felvértezzék az ahhoz szükséges eszközökkel, hogy valós időben reagáljanak a betegek szükségleteire, miközben feleslegessé teszik azokat az elkerülő megoldásokat, amelyek elvonják az ápolók - gondozók figyelmét elsődleges céljaiktól, és gyakran fáradtságot és kiégést okoznak.”

 

 

 

A TC21-HC és TC26-HC mobil számítógépek ingyenesen kínálják a Mobility DNA szoftvercsomagot, előtelepített és használatra kész állapotban, így megkönnyítve és biztonságosabbá téve a bevezetést. Támogatja az eszközökkel kapcsolatos hibaelhárítást és használatuk optimalizálását, mind a klinikusok, mind pedig az IT szakemberek kezében. Az opcionális Mobility DNA Enterprise License további lehetőségeket kínál a munkaerő termelékenységének növelésére, és az eszközkezelés egyszerűsítése területén.

 

_______________

* A “pozitív betegazonosítás” egy olyan eljárás, amely bizonyítja, hogy a beteg azzal a személlyel azonos (vagy nem azonos), akinek mondja magát, vagy véljük őt. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dell Technologies kutatása szerint a cégeket több katasztrófa érte idén, mint a korábbi években

A Dell Technologies legújabb megoldásaival tovább erősíti vezető iparági szerepét az adatvédelmi eszközök és szoftverek*1 terén, hogy segítsen az ügyfeleknek megvédeni az adataikat a helyszínen, a publikus felhőszolgáltatóknál és az edge-en. A Dell PowerProtect Data Manager egyszerűen használható fejlesztésekkel támogatja a multi-cloud adatvédelmet. A Dell fejlesztései a mesterséges intelligencián alapuló Zero Trust-architektúrák bevezetésével segítik megvédeni a cégeket a kibertámadások egyre növekvő veszélyeitől.

2022. december 8. 18:36

20 éves Magyarország legnagyobb boltszámú kereskedelmi rendszere

2002-ben írt alá szerződést egységes, integrált kereskedelmi rendszerének kialakításáról és bevezetéséről a CO-OP Hungary Zrt. a KFKI-Laurel konzorciummal. A projekt a maga 10 milliárd forintos becsült költségével akkoriban nemcsak idehaza, hanem a kelet-közép-európai régióban is óriási volumenűnek számított. A legkiterjedtebb magyar kiskereskedelmi lánc, a Coop mintegy 1500 boltjába vezette be a Laurel a megoldást, amely így méretében és komplexitásában is vetekszik a világ vezető integrált rendszereivel.

2022. december 8. 17:04

Két nemzetközi díjat is eredményezett a Hungrana és az SAP együttműködése

16 országból érkező digitalizációs vállalatfejlesztési projektek versenyében Digitális Úttörő kategóriában fődíjat (grand winner) és kiemelt helyezést (winner) is kiérdemeltek a Hungrana Kft-nél végrehajtott SAP modulbevezetések. A közép-kelet-európai régió országai számára kiírt SAP Quality Awards nem csupán a német szoftveróriás „háziversenye”, hanem az SAP rendszereket használó ügyfelek számára igazodási pont is jövőbeni fejlesztéseik magabiztos elhatározásához.

2022. december 8. 14:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55