TabLog érkeztetés és beléptetés a Hungária Office Parkban

forrás: Prím Online, 2021. október 25. 18:18

A Hungária Office Parkban kiemelt szerepet kap a prémium vendégérkeztetés és a mobiltelefonos dolgozói beléptetés a Real Estate Awards díjazott TabLog rendszerének a segítségével.

A hagyományos recepcióknál csúcsidőszakba kialakuló torlódások teljes mértékben kiküszöbölhetők a magyar fejlesztésű, Real Estate Awards nyertes TabLog vendég- és dolgozói érkeztető rendszerrel. A TabLog csapata számos ingatlanfejlesztővel már több sikeres projektet valósított meg. A Futureal-csoporttal az Advance Towers I-II. és BudapestONE irodaházakban történő vendégérkeztetés rendszerének a kiépítését, illetve a Property Market-tel a Budapark Gate irodaházakban történő fejlesztést.

 

 

A legújabb irodapark, amelyben bevezetésre került a TabLog rendszere a Hungária Office Park. A fejlesztési program keretein belül a rendszer nem csak a dolgozói és vendég érkeztetést teszi még egyszerűbbé és gyorsabbá, hanem mobil telefonos ajtónyitást is kínál. A felhő alapú rendszer kiemelt hangsúlyt fektet a bérlői igények kielégítésére. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a recepción történő be- és kilépések megtekinthetőek az üzemeltetés számára, illetve, hogy a munkavállalók esetében a munkaidő a belépéstől kezdve számolja a munkaidejüket. 

 

A munkaidőnyilvántartást a megoldás ezzel egy új szintre emeli. A mobiltelefonra letölthető applikáció segítségével a munkavállaló belépési adatai összekapcsolhatóak a munkaidő nyilvántartást vezető bérszámfejtő programokkal, így egy pontos, teljes képet kap a bérszámfejtő és a munkavállaló is.

 

Az applikáció letöltése több egyéb előnyt is magában rejt, amelyek segítségével egyszerűbbé válhat a munkavégzés. Bevezetésre kerül a dolgozói beléptetés is, melynek segítségével az irodaházi dolgozók mobiltelefonjuk használatával nyithatják ki irodájuk ajtaját. Az innováció segítségével megszűnnek a beléptető kártya és a kulcsok okoszta kellemetlenséget, hiszen a mobiltelefon manapság állandóan nálunk van.

 

 

A prémium vendégérkeztetésnél a vendégek egy QR kódot kapnak, mellyel a recepciónál érintés nélkül juthatnak keresztül a lengőkapukon vagy forgóvillákon. A meghívó fél a látogatója érkezéséről valós idejű értesítést kap. Így vendége gyorsan, akadálymentesen, egy prémium élménnyel gazdagodva érkezhet meg a céghez.

 

Mindezeken felül a TabLog alkalmas arra is, hogy az éppen home office-ban dolgozók munkaidejét is nyilvántartsa, illetve elősegíti a kollégák együttműködését egy valós idejű státuszkövetéssel, amely megmutatja mikor, ki, honnan dolgozik, illetve elérhető-e. 

 

A rendszer az irodapark személyi- és parkoló bejáratainál kerül kiépítésre, valamint ezen felül az irodaépületek ajtói is mobiltelefonnal nyithatók a kiosztott jogosultságok alapján. A beléptető és vendégérkeztető rendszer minden bérlő számára könnyedén elérhető. Elegendő egy applikáció letöltése, mellyel az irodaházi dolgozók egy egyszerű, gyors regisztráció után máris használhatják a TabLog beléptető rendszerét. A fejlesztés lehetővé teszi, hogy az irodapark a digitalizáció adta lehetőségekkel tűnjön ki versenytársai közül.

 

 

A Hungária Office Park sok szempontból különleges. Egyik legnagyobb előnyét a lokációja jelenti: kiemelt közlekedési csomópontban, mégis nyugodt, zöld környezetben található, a város és a budapesti agglomeráció szinte minden pontjáról könnyedén megközelíthető az 1-es villamossal, elővárosi vasúttal, illetve számos belvárost is érintő buszjárattal és trolival. Ezen felül bicikli út is vezet az irodaparkhoz, valamint a Zugló vasútállomás karnyújtásnyira található az épülettől.

 

A Hungária Office Park területre a WING egy több ütemben megvalósítandó, fejlesztési, valamint újrahasznosítási programot készített elő. Elsőként az ingatlankomplexum legmagasabb irodaépülete, a Gizella Loft-ként ismert épület alakult át irodaházzá.

 

A Hungária Office Parkban mindkét TabLog szolgáltatás bevezetésre kerül, amely elősegíti, hogy mind a dolgozók, mind vendégeik kényelmesebben, gyorsabban juthassanak be az irodájukba. A szolgáltatás elérhető individuális vállalatok számára is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okoseszközzel erősít a DACHSER

Egész Európában, így Magyarországon is új eszközök kísérik mostantól a DACHSER szállítmányait, az új  kézi szkennerek – SAM (Short distance Assistance Mobile) - segítségével jelentős mértékben csökkent a logisztikai cég papírfelhasználása, egyszerűbb és gyorsabb lett a szállítások mindennapi adminisztrációja, követése. A jövőben az eszközök online összeköttetésben lesznek a tervezőprogramokkal, amelyek valós forgalmi adatok alapján és nyitva tartási idők figyelembe vételével egy algoritmus segítségével tervezik majd meg az útvonalakat.   

2021. december 2. 13:46

A MATE és a KITE Zrt. közösen dolgozik a magyar agrárium modernizálásán

Kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodást kötött a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), valamint Magyarország piacvezető mezőgazdasági integrátora, a nádudvari központú KITE Zrt. A megállapodás elsősorban a gyakorlati képzési lehetőségek fejlesztése és a modern agrárdigitalizációs megoldások elterjesztése területén teremti meg a két szervezet közötti együttműködés lehetőségét.

2021. december 2. 12:20

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59