George Zhao vezérigazgató gondolatai a HONOR jövőbeni céljairól

forrás: Prím Online, 2022. március 18. 11:23

George Zhao a HONOR vezérigazgatója a márka ambícióiról, csúcskategóriás termékeinek stratégiájáról és a jövőt meghatározó trendekről is beszámolt az MWC-n a CNET-nek adott interjúban.

A HONOR nemzetközi technológiai márka az MWC 2022-n rendezett, csúcskategóriás termékeket bemutató eseményét követően 29 alkalommal kapta meg az „MWC legjobbja” elismerést. A díjak tovább erősítik a márka nemzetközi elismertségét. George Zhao, a vállalat vezérizgatója hozzátette, célja, hogy a HONOR ikonikus, nemzetközi márkává váljon.

 

„Számunkra az a legfontosabb, hogy csúcskategóriás készülékeket fejlesszünk, és olyan felhasználói élményt kínáljunk, ami túlmutat azon, amit a legnépszerűbb okostelefonok nyújtanak” – mondta George Zhao. A HONOR Magic4, az új csúcskategóriás széria, innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően áttörést ért el a kijelző, a kamera, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. 

 

„A mobilpiac innovációját napjainkra egyfajta lassulás jellemzi, a HONOR viszont eltökélten dolgozik azért, hogy újat mutasson az iparágban.” Zhao az interjú során azt is hozzátette, a felhasználói kérésekre adott hatékony válaszokat ugyanolyan fontosnak tartja, mint a technológiai innovációt.

 

Ezt a hozzáállást jól példázza a HONOR első hajlítható csúcskészüléke, a Magic V. Ez a termék volt Zhao első jelentős döntése a termékfejlesztésben a HONOR függetlenné válását követően. „A gyártást tekintve ez a legbonyolultabb termékünk. Ugyanakkor meg akartuk mutatni az iparágnak, hogy a HONOR nem csak képes versenybe szállni ebben a termékkategóriában, de más vállalatoknál jobbat tud alkotni.”

 

A saját fejlesztésű, vékony, „waterdrop” zsanérszerkezetnek köszönhetően a HONOR Magic V a legvékonyabb befelé hajlítható telefon, kijelzője kompromisszumoktól mentes élményt nyújt. A termékbejelentés híre jelentős keresletet ébresztett a készülék iránt. Zhao biztos abban, hogy a hajlítható telefonok teljesen megszokottá válnak, a HONOR Magic V pedig az első sorból indul a piacvezető szerepért.

 

 

A HONOR folyamatos technológiai innovációját Zhao a csapat „can do” hozzáállásának tulajdonítja. „Folyamatosan keresik a legjobb megoldásokat. Azt mondják, a HONOR képes megoldani a kihívásokat, kezelni a nehézségeket és a problémákat. Ez a pozitív hozzáállás valójában a vállalat jövőjét jelenti” – tette hozzá Zhao.

 

A HONOR Magic V mellett a vállalat más okostelefonokkal, táblagéppel, laptopokkal és egyéb kiegészítőkkel is jelen van a piacon, erősítve Zhao ígéretet, miszerint „minden területen versenybe tudunk szállni az iparág vezető szereplőivel.”

 

A HONOR a folyamatos innováció elősegítésére együttműködik olyan iparági partnerekkel, mint például a Qualcomm. „A HONOR számít nemzetközi partnerei” – erősítette meg Zhao. A Qualcommal való együttműködés kapcsán elmondta, hogy „a két vállalat K+F területe minden eddiginél szorosabb kapcsolatban áll egymással”, hogy a lehető legjobbat biztosíthassák a felhasználóknak.

 

A HONOR Magic4 széria az egyik első telefon, ami a Qualcomm legújabb 5G Snapdragon 8 Gen 1 processzorával érkezik, így csúcskategóriás teljesítményt biztosít játék, fényképezés, valamint biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások terén. 

 

„Rendkívül hálásak vagyunk, és büszkén tekintünk a két vállalat együttműködésre, ami nagyszerű készülékek fejlesztéséhez járult hozzá” – mondta el Cristiano Amon, a Qualcomm elnöke és vezérigazgatója.

 

Az elnyert díjak és elismerések 2022 egyik legizgalmasabb Android telefonjaként hivatkoznak a HONOR Magic4 Pro-ra. A jövőben a HONOR kiaknázza a virtuális valóság, a kiterjesztett valóság, a mesterséges intelligencia és a feltörekvő technológiában rejlő lehetőségeket, amik beépíthetőek az okostelefonokba. 

 

“A HONOR már vizsgálja a kevert valóság (mixed reality) és a metaverzum szempontjainak megfelelő termék tervezésének lehetőségét. Ezzel kapcsolatban minden az időzítésen múlik.” – tette hozzá Zhao.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Változások a Bosch Rexroth igazgatóságában

A Bosch Rexroth igazgatóságának feladatait átszervezik. 2022. november 1-jén Thomas Donato (50) igazgatósági tag, aki korábban a mobil hidraulika üzletágért volt felelős, átveszi a globális értékesítési és gyárautomatizálási üzletág irányítását Dr. Marc Wucherertől (52), aki október végén saját kérésére távozik a vállalattól. Holger von Hebel, aki a kereskedelmi tevékenységekért, a beszerzésért, a logisztikáért, az informatikáért és a humán erőforrásokért felelős, átveszi Donatótól a mobil hidraulika üzletág vezetését. Így novembertől a Bosch Rexroth AG igazgatósága négy tagból áll: Dr. Steffen Haack, Thomas Donato, Holger von Hebel és Reinhard Schäfer.

2022. október 6. 16:55

Függetlenedik az Ingenico

Az Apollo Funds által történt felvásárlás sikeres befejezését követően az Ingenico, a fizetési- és kártyaelfogadási megoldások globális piacvezetője bejelentette, hogy független vállalatként folytatja működését, és új felügyelőbizottságot nevezett ki. A bizottság feladata, hogy segítse a menedzsmentet az Ingenico ambiciózus üzleti stratégiájának megvalósításában.

2022. október 6. 15:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00