E-kereskedelmi Konferencia Visegrádon

forrás: Prím Online, 2022. május 12. 18:33

A járvány okozta kényszerszünet után 2022. május 24-25-én újra megrendezi hagyományos tavaszi E-kereskedelmi Konferenciáját az Ecommerce Hungary Egyesület. Idén óriási az érdeklődés: az e-kereskedelem nagyágyúi az iparág legaktuálisabb témáival, ötvennél is több előadással minden eddiginél nagyobb, 300 fős látogatói létszámmal gyűlnek össze májusban Visegrádon.

Az elmúlt két év különleges volt a kereskedőket, szolgáltatókat, fejlesztőket, elemzőket tömörítő, közel két évtizedes múltra visszatekintő szervezet számára: a járvány alatt rengetegen próbálták ki az online vásárlást, a számok azt mutatják, hogy a világtrendeket követve itthon is egyre többen, egyre többször, egyre többet vásárolunk webes boltokból. Az online kereskedelem dinamikusan fejlődik az egész világon, az újítások, az innovációk szinte mindennaposak. Csak a példa kedvéért: a marketingben, az ügyfélkapcsolatok menedzselésében nő a kifinomult adatelemzés és a mesterséges intelligencia szerepe, a logisztikában rövidül a kiszolgálási idő, a kommunikációs csatornák összekapcsolása, integrálása már szinte alapkövetelmény, terjed az automatizálás és a robotizáció, a fejlesztők „konyhakész”, felhőbe telepített megoldásait boltok ezrei használják. A verseny éles és nemzetközi, senki sem üldögélhet a babérjain, gyors növekedésre, külföldi terjeszkedésre, kreatív, figyelemfelkeltő megoldásokra, egyedi stratégiákra, precíz megvalósításra van szükség.

 

 

Az Ecommerce Hungary Egyesület a múlt év ősze óta új struktúrában működik: a szervezet decentralizáltabb lett, a kereskedő tagokat vállalati méret szerint szervezett, önálló tagozatok fogják össze, a B2B szolgáltatók és az elemzőket pedig külön csoportot alkotnak. Az Egyesület alapvető célja az elektronikus kereskedelem szereplői érdekeinek védelme, az online eladás és vásárlás népszerűsítése, a szükséges ismeretek és szaktudás terjesztése. A gazdaságpolitikától kezdve az online szektor trendjein át a konkrét kereskedelmi megoldásokig sokféle témát feldolgozó, előadók és kiállítók tucatjait felvonultató, mindig nagy érdeklődésre számot tartó tavaszi nagykonferenciák mellett az Egyesület tematikus rendezvényeket, találkozókat, tapasztalatcseréket is szervez élő és online formában, fontos szabályozási kérdésekben hallatja a hangját.

 

A visegrádi konferencia és a nyár után újabb rendezvény következik: az Egyesület Kisvállalati Tagozata idén szeptember 8-án a „Magyar E-kereskedelem Napja” keretében Ecommerce Fesztivált rendez.

 

Előadások és jelentkezés a konferenciára: https://ecommerce.hu/konferencia

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar startup fejlesztését integrálják az SAP bérszámfejtési szoftvereibe

A Salarify mögött álló magyarországi Swipe Technologies Kft. bejelentette együttműködését az SAP Hungary Kft-vel. Ennek révén munkavállalói juttatások digitális adminisztrációját és a jövedelmek rugalmas kifizetését tudja kínálni az SAP a bérszámfejtési rendszereit használó ügyfeleinek Európa-szerte.

2022. május 27. 17:09

Új lehetőségeket teremt Magyarországon az Exadel

Egy nagyvállalat biztonsága ötvözve egy startup vállalkozás rugalmasságával – ez az Exadel filozófiája. Az informatikai cég alig hat hónappal ezelőtt nyitotta meg budapesti irodáját, a következő másfél évben pedig több mint 100 szakember felvételét tervezi. 

2022. május 27. 14:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35