Elismert szakemberekkel újította meg menedzsmentjét a Unisys

forrás: Prím Online, 2022. május 12. 12:43

Elismert szakemberekkel erősítette globális felsővezető csapatát a Unisys. Az IT szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, amely budapesti központjában a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat.

Az Unisys bejelentette, hogy Debra McCannt nevezi ki a vállalat egyik ügyvezető alelnökévé és pénzügyi igazgatójává (CFO). A szakember a Dun & Bradstreet (D&B) üzletiadatbázis-szolgáltatótól érkezik az Unisyshez, korábban pedig a Cegedimnél, a gyógyszeripari szektorban működő, globális technológiai és szolgáltatási megoldásokat nyújtó vállalatnál dolgozott. Debra McCann azt a Mike Thompsont váltja a pénzügyi vezetői poszton, akit tavaly az elnöki és operatív igazgatói posztra neveztek ki.  Szintén áprilisban jelentette be a Unisys Claudius O. Sokenu senior alelnökké és vezető jogtanácsossá való kinevezését. Sokenu a Cognizant-tól, a Fortune 200-as informatikai vállalattól érkezik az Unisyshoz.

 

A Unisys egy világszerte ismert információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A Unisys Global Sourcing Services Hungary (UGSH) Budapesten működő globális szolgáltatóközpontja az egyik első ilyen jellegű vállalkozás volt a térségben. A vállalat világszerte mindössze három globális szolgáltatóközpontot üzemeltet; Budapest mellett Indiában és Kínában vannak még hasonló üzleti modellre épülő létesítményei a társaságnak.

 

Magyarország a kedvező földrajzi és gazdasági helyzetének köszönhetően lett a szolgáltatási üzletág európai központja. A megfelelő helyválasztást az is jelzi, hogy az elmúlt néhány hónapban több ügyfél is ellátogatott központunkba, illetve folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások megrendelésére. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Kulcsszavak: +céginfó Unisys

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új ügyvezető a DEKRA Akademie élén

Kurucsó Zsolt okleveles gépészmérnök végzettséget szerzett, majd pályafutása kezdetén különböző biztosítóknál kárszakértőként, később kárrendezési csoportvezetőként dolgozott. A DEKRA Expert Kft. műszaki vezetője volt gépjármű kategóriában 2007-ig, két évig cégvezetőként, majd 2009-2022 között ügyvezetőként tevékenykedett. A DEKRA Akademie ügyvezetőjeként egy olyan sikeres vállalatot vesz át, amely tavaly összesen 668 képzést indított országszerte,14.713 hallgató részvételével.

2022. május 20. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24