Lezárult ’Az Év Honlapja’ pályázat

forrás: Prím Online, 2023. december 19. 14:50

A 22. alkalommal meghirdetett ’Az Év Honlapja’ pályázat december 15-én 287 beadott pályaművel lezárult. A szakmai zsűri hamarosan összeül és értékeli a pályázatokat, illetve kiválasztja az idei év legjobbjait immáron 30 kategóriában. A pályázók december 20-ig mozgósíthatják követőtáborukat annak érdekében, hogy elnyerjék a közönségdíjat.

Az elmúlt hónapokban számos innovatív alkalmazás és lenyűgöző weboldal mutatkozott be ’Az Év Honlapja’ pályázaton, lenyűgözve a szakmai zsűrit és a közönséget egyaránt. Kiemelkedő projektek és alkotások várják a döntését, vajon kik lesznek 2023 legjobbjai.  Az erős mezőnynek köszönhetően azonban ez komoly szakmai kihívás és hatalmas felelősség is egyben. Az idei év pályázói között olyan weboldalak, applikációk és digitális megoldások találhatók, akik nemcsak a technológiai innovációban, hanem a design és felhasználói élmény terén is kiemelkedőek voltak.

 

A kategóriák közül az előző évekhez hasonlóan az E-kereskedelem (29), a Szolgáltatás (22) és a B2B weboldalak (22) a legnépszerűbbek. Emellett Az Év Applikációja (21) és a Turizmus (16) kategóriákban is szoros verseny várható. Az idei évben rekord mennyiségű nevezés érkezett az Egészségügy kategóriába (17).

 

Azok, akik beadták pályázatukat, nem csak egy elismert szakmai zsűri, hanem a széles közönség is értékeli. Bár a pályázat nevezési időszaka lezárult, a közönségszavazás még tart. A pályázók december 20-ig mozgósíthatják közösségüket, akik szavazataikkal támogathatják kedvenceiket!

 

A pályázaton való részvétel nemcsak a győzelem lehetőségét kínálta, hanem egy egyedülálló platformot is teremtett a vállalkozásoknak, ügynökségeknek, hogy bemutassák tehetségüket és innovációikat. A 30 kategória számos területen kínált lehetőséget, és mindenki megtalálhatta a saját szakterületének legmegfelelőbbet.

 

A korábbi nevezők megosztották tapasztalataikat, és sokan hangsúlyozták, hogy a pályázat nemcsak az elismerés és a díjak miatt fontos, hanem azért is, mert lehetőséget teremt az új ötletek megosztására és a szakmai kapcsolatok kiépítésére.

 

Hálásan köszönjük Nevezőink bizalmát és egyúttal sok sikert kívánunk a pályázathoz!

 

Szavazz kedvencedre december 20-ig!

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb izgalmas találmányok nevezhetnek a Magyar Ipari Célgép Nagydíjra

A hazánkban megvalósuló külföldi ipari beruházások alapján számíthatunk arra, hogy a célgépgyártók iránti igény a közeljövőben nőni fog, és a már eddig is jelentős nemzetgazdasági szerepén nagyot fog lendíteni ez a szektor. Ebben segít a Magyar Ipari Célgép Nagydíj, amelyet idén immár negyedik alkalommal hirdetnek meg.

2024. február 22. 10:02

Még lehet jelentkezni a 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatra

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 27-ig meghosszabbítja Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatának jelentkezési határidejét a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezők továbbra is hangsúlyozzák: a diákoknak szóló, fenntarthatósági kérdéseket körüljáró versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. február 20. 19:22

Ismét várja korai fázisban lévő technológiai vállalkozások jelentkezését az OXO csoport

Az OXO csoport 2024-ben is várja korai fázisú, induló innovatív vállalkozások jelentkezését, melyek közül legalább kilenc ígéretes kezdeményezést fog beválogatni portfóliójába a következő két évben. Az ígéretes jelölteknek a Budapesti Értéktőzsdén is jelenlévő OXO Technologies Holding leányvállalata, az OXO Labs 25-70 millió forint összegű befektetést biztosít majd. A jelentkezés nyitva áll minden innovatív, korai fázisú vállalkozás előtt, de a cégcsoport kiemelt figyelmet fordít stratégiája szerint a társadalmi vagy környezeti kihívásokra adott innovatív technológiai megoldásokra.

2024. február 15. 17:43

Fiatalok számára hirdet 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatot a Vodafone Alapítvány

A Vodafone Magyarország Alapítvány második alkalommal hirdette meg Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatát, amelyre két korcsoportban várja a fiatalok jelentkezését. Az Alapítvány idén a fenntarthatóságot jelölte meg oktatási projektjei központi témájának, ennek megfelelően a pályázó csapatok 5, erre reflektáló kategóriában adhatják le ötleteiket. A szervezők hangsúlyozzák: a versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. január 24. 19:55

Ismét diákok tervezik a jövőt: indul a Megoldások a holnapért negyedik szezonja

A Samsung és az EdisonKids kreatív kihívása, a Megoldások a holnapért 2024-ben is várja a fiatalok ötleteit, amelyekkel újratervezhetik a jövőt. A nemzetközi sikereket elért, Samsung által indított Solve for Tomorrow alapjaira épülő program idén negyedik alkalommal indul hazánkban. A kezdeményezés egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a diákok – tanáraik és elismert szakemberek segítségével – alkotói műhelymunka keretében együtt gondolkodhassanak egy, az életüket, közösségüket érintő problémáról, és jövőformáló megoldásokat dolgozhassanak ki rájuk. A nyertes diákok, tanárok, valamint iskoláik összesen 6 millió forint értékben nyerhetnek Samsung készülékeket.

2024. január 22. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30