Konferencia és verseny Budapesten

forrás: Prím Online, 2024. február 5. 11:31

Újgenerációs vállalkozók, fiatal üzleti innovátorok, valamint az egyetemi, és üzleti szereplők részvételével kerül megrendezésre február 15-én a Youth & University Entrepreneurship Day.

 

Most indítottál vállalkozást, vagy már javában építed a cégedet, mindezt hallgatóként - akkor a Global Student Entrepreneur Awards Hungary versenysorozata neked szól. Idén negyedik alkalommal keresik a jövő fiatal vállalkozóit, feltörekvő üzleti innovátorait, akik most egy egész napos szakmai eseményen is részt vehetnek február 15-én.

 

A Tech In The City és partnerei által szervezett nemzetközi versenysorozat hazai döntője, ezúttal egy egész napos konferencia keretében kerül megrendezésre, ahol a vállalkozói karrier útról, innovációról, az egyetemek szerepéről, és a hazai és régiós startup ökoszisztémáról is szó lesz. A február 15-i Youth & University Entrepreneurship Day egy remek alkalom a fiatal innovátorok, újgenerációs vállalkozók, valamint az üzleti és akadémiai élet szereplői számára, hogy találkozzanak, és megosszák egymással, és a közönséggel meglátásaikat, ötleteiket, és reflektáljanak a jelen és jövő kihívásaira. Milyen tudásra van szüksége napjaink fiatal vállalkozóinak, hogy helytálljanak? Milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy startup vállalkozást építő csapatnak?

 

 

A versenyre, olyan fiatal vállalkozók jelentkezését várják, akik felsőfokú tanulmányaik mellett aktívan építik vállalkozásukat, cégüket. A Global Student Entrepreneur Awards verseny hazai fordulóján neves szakértők, befektetők, leendő mentorok, és potenciális üzleti partnerek előtt van lehetőség pitchelni. A GSEA Hungary hallgató vállalkozóknak szóló üzleti versenyére február 10-ig lehet jelentkezni az alábbi linken keresztül.

 

A Youth & University Entrepreneurship Day azoknak is szól, akik tervezik saját vállalkozás elindítását, vagy csak érdeklődnek a legaktuálisabb trendek, technológiai innovációk, és a hazai startup ökoszisztéma iránt. Az eseményen résztvevők a régiós, és hazai startup, innovációs, vállalkozói, és egyetemi ökoszisztéma legrelevánsabb témáiba nyerhetnek betekintést, mindemellett pedig a GSEA Hungary döntősei is pitchelnek. Jegyvásárlás, és további információ az alábbi oldalon. Az esemény nyelve angol.

 

A Tech In The City az együttműködés, a közösségek, valamint a tudásmegosztás elkötelezett támogatójaként az iparágakon, és szektorokon átívelő kollaboráció előmozdításáért dolgozik. A világ élvonalába tartozó üzleti, innovációs és startup hub-okkal, szervezetekkel működnek együtt annak érdekében, hogy segítsék a hazai innovációs, technológiai, és startup szektort.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?

A webkereskedelemben zajlott le a legrohamosabb technológiai fejlődés az elmúlt évben. Nagy volt a verseny a logisztika gyorsaságában, rugalmasságában és az ügyfélélmény fokozásában. A mesterséges intelligencia használata is az e-kereskedelemben és logisztikában terjedt el leghamarabb. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Webáruházi trendek – 2024. Hogyan szerezzünk új vásárlókat?” című hibrid konferenciájának előadói elmondják, hová tart a webkereskedelem 2024-ben.

2024. március 1. 19:24

A Skanska elindította ESG+ elnevezésű irodai programját

Egy, az ESG-szabványoknak megfelelő iroda nem csupán a piaci változások és az EU előírásai miatt fontos, hanem a munkavállalók számára is hozzáadott értéket teremt. Ezért a Skanska kidolgozott egy ajánlatot a bérlők számára, ami olyan szolgáltatásokat tartalmaz, melyek a fenntartható munkahelyek megteremtésében és a nem pénzügyi jellegű jelentések készítésében nyújt támogatást.

2024. március 1. 17:42

SmartManFest: bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a digitalizáció világába a Széchenyi-egyetemen

Az ipar 5.0 innovációs és technológiai átmenet, valamint az ipari fokozatváltás a témája a Széchenyi István Egyetem programjának, amelyet a hagyományteremtő céllal életre hívott Smart Manufacturing Festival keretén belül rendeznek a győri kampuszon és az egykori kekszkockában, vagyis az egyetem Győri Innovációs Parkjában. Az érdeklődők március 6-án izgalmas előadások és laborlátogatások keretében pillanthatnak be a digitalizációs innovációk világába.

2024. március 1. 16:05

Kulináris segédek: íme néhány praktikus konyhai eszköz a mindennapokhoz

Gyorséttermi menü, pár perces készételek vagy más, könnyen elkészíthető alternatívák – alig jut idő a konyhában tevékenykedni, ezért minden más megoldást előnyben részesítünk. Az otthon főzés azonban egy olyan művészet, amely az egészséges életmódot, a kreatív önkifejezést és a közösségi kapcsolatokat is erősíti. A Konyhakiállítás alkalmából a Gorenje szakértői összegyűjtötték azokat a megoldásokat, amelyek segítségével egyszerű, mégis hatékony konyhai munkafolyamatokat alakíthatunk ki, így az otthoni főzés nemcsak egy feladat, hanem egy élvezetes tevékenység lehet.

2024. március 1. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30