HáziPatika.com fogyókúra kilencedszer

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 21. 10:28
A karácsonyi ünnepek közeledtével újra indul a HáziPatika.com internetes fogyókúra-programja. Október 28-án kilencedik alkalommal kezdődő ingyenes program nem csak egy fogyási lehetőséget kínál a résztvevőknek, hanem egy évek óta egyre nagyobb mértékben növekedő online közösséget is.
A legutóbbi programot, mely 2002. tavaszán indult több mint 4500 ember csinálta végig. Az idén még több résztvevőre számítanak a szervezők! A program teljesen ingyenes, nem kell mást tenni, csak fel kell keresni a www.hazipatika.com internetes oldalt, ahol október 28-ig bárki regisztrálhat a programra. A programra bejelentkezett látogatók személyes fogyókúrás programlapot kapnak, melynek segítségével nyomon követhetik súly- és egyéb méretváltozásaikat. A programtábla kitöltésével megkapják heti, pontos kalóriaértékekkel és receptekkel ellátott étrendjüket, továbbá az ajánlott, képekkel illusztrált mozgásprogramot. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is négy különböző receptsorból választhatnak. Az első azoknak szól, akiknek több idejük van (napközben) sütni-főzni, így bonyolultabb ételeket is el tudnak készíteni, a második azoknak, akiknek kevesebb az idejük, leginkább délután vagy este érnek rá, és egyszerűbb módon, élelmiszerüzletben, büfékben kapható alapanyagokból, ételekből szeretnék összeállítani étrendjüket. A harmadik menüsor vegetáriánus étrendet tartalmaz, hogy azok is megtalálhassák a számukra megfelelőt, akik hús nélkül képzelik el étrendjüket. A negyedik menüsor azoknak készült, akik vércukor-problémákkal küszködnek vagy orvosuk már felhívta figyelmüket kezdődő cukorbetegségükre. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy tablettás vagy inzulinos kezelésre szoruló cukorbetegek, valamint a pontosan meghatározott szénhidráttartalmú étrendet tartók ne válasszák programunkat, hiszen nekik minden esetben egyéni tanácsadásra van szükségük. A menüsorokhoz szükséges hozzávalók beszerzésének megkönnyítésére minden étrendnél megtalálható és kinyomtatható a heti nyersanyagszükséglet, tehát a bevásárlólista összeállításával sem kell törődnie. A résztvevők az öthét során e-mailben is kapnak üzeneteket, nehogy lekéssék a következő hét programját, vagy lemaradjanak a fogyókúrás program többi fontos részéről. A program az előző évekhez hasonlóan most is öt héten keresztül tart, és hetente egy kiló biztos fogyást ígérnek a szervezők.

A HáziPatika.com oldalain a fogyókúrázók külön kluboldalon cserélhetik ki tapasztalataikat, miközben az oldal szerkesztői a nekik szóló hírlevélben bíztatják őket, és arról is szakavatott tájékoztatást kapnak, hogy mi játszódik le a szervezetükben a diéta adott szakaszában. Minden program egy záró vacsorával végződik, ahol lehetőség adódik a személyes találkozásra a program résztvevőivel, illetve az oldal alkotóival. A vacsorára bárki eljöhet, függetlenül attól, hogy jelentkezett-e a programra vagy sem.

Az öt hét alatt a résztvevők a program vezetőjéhez, Pilling Róberthez vagy a HáziPatika.com orvosaihoz fordulhatnak kérdéseikkel.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14