Interware mailbox-védelem Kaspersky anti-virus szoftverrel

forrás Prim Online, 2003. május 27. 14:26
Partnerségi megállapodást írt alá az Interware Rt. és a 2F 2000 Kft., amelynek értelmében az Interware mailboxainak vírusvédelmét a 2F 2000 Kft. biztosítja a Kaspersky anti-virus szoftverrel, a 2F 2000 Kft. pedig az Interware online portfolióját használja termékei, szolgáltatásai népszerűsítésére.
Mint Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója elmondta: "Manapság minden cégnél, amelyben számítógépet használnak, elengedhetetlen a vírusvédelmi szoftver használata. Az Interware Rt. számára - amely nem csak saját, hanem ügyfelei adataiért, gépei biztonságáért is felel - kiemelt fontosságú, hogy a lehető legmegbízhatóbb szoftvert használja. Levelező szolgáltatásunkat immár több mint 30.000 felhasználó használja nap, mint nap, nem kockáztathatjuk meg, hogy egyetlen ügyfelünk bizalmát is elveszítsük, egy, ma már könnyen áthidalható, probléma miatt."

„A Kaspersky Labs termékei világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendenek az internetszolgáltatók körében - mondta Fórján Csaba, a 2F 2000 Kft. ügyvezető igazgatója. Ez főként a nagy megbízhatóságnak és az egyedülálló finomhangolhatóságnak köszönhető. A szolgáltatók körében is egyre nagyobb problémát jelent a spam, amelyet a Kaspersky szoftvercsomag használata esetén rendkívül hatékonyan, mindössze egyetlen plusz modul bekapcsolásával lehet aktiválni és – természetesen – felhasználónként, csoportonként vagy egyéb szempont alapján testre szabni. A szoftver spamszűrő funkcióját az Interware jelenleg teszteli, reméljük hamarosan erre a problémára is a Kaspersky megoldását választják".

VIP Service szolgáltatást kínál az új P40-széria készülékeihez a Huawei

VIP Service szolgáltatást vezetett be legújabb készülékeihez a Huawei. A P40-készülékcsalád és a MateXs tulajdonosai a szolgáltatás keretében extra felhő-tárhelyet, valamint az ország több mint 30 pontján – köztük a Media Markt és a Notebook.hu üzleteiben –, illetve telefonon is, a 0680-482-934-es számon személyes szakértői segítséget vehetnek igénybe. Elindult a vállalat új háztól-házig szolgáltatása is: a veszélyhelyzet időszaka alatt ingyenesen szállítják el a garanciális Huawei készülékeket a szervizbe, majd a javítást és fertőtlenítést követően vissza is juttatják tulajdonosának. 

2020. április 6. 15:40

Így lehet az otthonunkban is ergonomikus irodánk

Most, hogy rengeteg irodai dolgozó számára bizonytalan ideig lényegében kötelezővé vagy legalábbis erősen ajánlottá vált a home office, egészségünk védelme érdekében még fontosabb otthon is a lehető leginkább ergonomikus munkakörnyezetet kialakítanunk. Az LG összegyűjtött néhány hasznos és költséghatékony tippet, hogy kényelmesebbé tehessük az otthon töltött munkanapokat.

2020. április 6. 15:00

Új gamer laptop azoknak, akik többet akarnak

A Razer bejelentette a Razer Blade 15 gamer laptop fejlődésének következő modelljét, amely mostantól akár 8 magos 10. generációs Intel Core i7 processzorral, NVIDIA GeForce RTX SUPER GPU-kkal, valamint egy 300 Hz-es kijelzővel is rendelhető, melyek mind a jellegzetes fekete alumínium házban kaptak helyet. Az új billentyűzet-elrendezéssel, továbbfejlesztett bemeneti és kimeneti lehetőségekkel, valamint bőséges SSD tárhellyel kiegészült Blade 15 lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a lehető legjobb formájukat nyújtsák a játékokban, a legjobb munkát adják ki kezükből, és a legjobb életüket éljék.

2020. április 6. 14:22

Új csúcskategóriás okoshangszórót mutatott be a Huawei

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta legújabb okoshangszóróját, a Sound X-et. A csúcsminőségű, akusztikus hangzást nyújtó, kompakt méretű – 165x203 mm – készüléket összesen 8 hangszóróval szerelték fel. A francia Devialet-val együttműködésben készült hangsugárzó, amely akár 5 méteres távolságból is hallja a felhasználót.

2020. április 6. 14:05

ByteScout PDF Multitool 11.1.0 Build 3858

Ezzel a sokoldalú, egyszerűen használható alkalmazással PDF fájlokat konvertálhatunk TXT, CSV, XML, XLS és HTML formátumba. Emellett különböző képformátumok is rendelkezésre állnak, mint például a PNG, JPEG, BMP, többoldalas TIFF stb.

2020. április 6. 13:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás