Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

forrás Prim Online, 2003. szeptember 9. 15:25
Vipmail ingyenes postafiókrendszer teljesen új arculattal és temérdek új szolgáltatással bővült. Többek közt, elérhető a sok felhasználó által hiányolt külső POP3 fiók letöltése illetve az aláírások kezelése.
Nem egészen egy éves indulás óta a Vipmail-t fejlesztő csapat újabb szolgáltatásokkal gazdagította saját fejlesztésű levelezőrendszerét. A kibővült lehetőségeket mellett egy arculatváltással jelentkezik a Vipmail 2.0 . A Web felületet, az eddig külföldi piacon jelenlévő Northstar Internet Solution cég készítette.

A fejlesztések mellett továbbra is elérhetőek a már megszokott lehetőségek, azaz minden új felhasználó 15 MB-os tárhelyet, SPAM- és vírusszűrést kap ingyenesen.

A Vipmail 2.0 az alábbi főbb szolgáltatásokkal bővült:

- POP3 letöltés: mostantól lehetőség van, más szolgáltatókon tárolt leveleket egyszerűen „átmásolni" a Vipmail-es postafiókba.
- Levélírásnál HTML alapú, vagy normál szövegként lehet elküldeni az e-mailt.
- Aláírások használata.
- Sürgős, válaszolt, továbbított levelek kiemelése a listázásnál.
- Gyorsított mappakezelés.
- Címjegyzék importálása/exportálása.
- Levél visszapattintás (Felhasználók kérésére került bele. Gyakorlatilag a rendszer a feladónak egy „ál" e-mailt küld, amiben jelzi, hogy nincs ilyen felhasználó. SPAM szervereket lehet így megzavarni).
Kulcsszavak: onlineszolg freemail

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 20:36

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50