Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

forrás Prim Online, 2003. szeptember 9. 15:25
Vipmail ingyenes postafiókrendszer teljesen új arculattal és temérdek új szolgáltatással bővült. Többek közt, elérhető a sok felhasználó által hiányolt külső POP3 fiók letöltése illetve az aláírások kezelése.
Nem egészen egy éves indulás óta a Vipmail-t fejlesztő csapat újabb szolgáltatásokkal gazdagította saját fejlesztésű levelezőrendszerét. A kibővült lehetőségeket mellett egy arculatváltással jelentkezik a Vipmail 2.0 . A Web felületet, az eddig külföldi piacon jelenlévő Northstar Internet Solution cég készítette.

A fejlesztések mellett továbbra is elérhetőek a már megszokott lehetőségek, azaz minden új felhasználó 15 MB-os tárhelyet, SPAM- és vírusszűrést kap ingyenesen.

A Vipmail 2.0 az alábbi főbb szolgáltatásokkal bővült:

- POP3 letöltés: mostantól lehetőség van, más szolgáltatókon tárolt leveleket egyszerűen „átmásolni" a Vipmail-es postafiókba.
- Levélírásnál HTML alapú, vagy normál szövegként lehet elküldeni az e-mailt.
- Aláírások használata.
- Sürgős, válaszolt, továbbított levelek kiemelése a listázásnál.
- Gyorsított mappakezelés.
- Címjegyzék importálása/exportálása.
- Levél visszapattintás (Felhasználók kérésére került bele. Gyakorlatilag a rendszer a feladónak egy „ál" e-mailt küld, amiben jelzi, hogy nincs ilyen felhasználó. SPAM szervereket lehet így megzavarni).
Kulcsszavak: onlineszolg freemail

Ismét bírságolt a Médiatanács

Egy amerikai akciósorozat előzetesének túl enyhe korhatár-besorolása, valamint egy ifjúsági műsorban közzétett, szabálytalan játékbolt-szponzoráció miatt szabott ki bírságot az RTL Klub szolgáltatójára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén. A testület eredménytelennek nyilvánította a Körmend 99,8 MHz-es rádiós frekvencia pályázatát, míg egy miskolci és egy encsi frekvencia eljárásaiban az alaki vizsgálatok után nyilvántartásba vette az egyedüliként jelentkező Magyar Katolikus Rádió Alapítványt. 

2019. október 16. 14:25

Ultra Adware Killer 7.6.6.0

Az Ultra Adware Killer egy adware és rosszindulatú program eltávolító Windows rendszerekhez. Eltávolítja a böngésző felesleges eszköztárait, hirdetéseit, plug-injeit, a böngészőnk átállított keresési szolgáltatását és az elállított kezdőlapokat, a potenciálisan nemkívánatos programokat, a trójaikat, a rootkiteket és a rosszindulatú programok minden egyéb formáját.

2019. október 16. 13:26

ChromeCacheView 1.90

A ChromeCacheView egy kis segédprogram, amely beolvassa a Google Chrome böngésző cache mappáját, és megjeleníti az összes benne található fájlt. Ezekről részletes információt közöl: URL, a tartalom típusa, a fájl mérete, utolsó hozzáférés ideje, lejárati időt, szerver neve, stb.

2019. október 16. 13:24

A Samsung az űr határára repíti a felhasználókat

A Samsung bejelentette legújabb, földön kívüli projektjét, az Űrszelfi küldetést, melyben egy Galaxy S10 5G okostelefont küld a sztratoszférába, amellyel a felhasználók a saját képüket is eljuttathatják az űrbe. 

2019. október 16. 12:59

Elstartolt a Green Fox Academy részidős programozóképzése

Tegnap este elindult a Green Fox Academy első részidős programozóképzése. Az új kurzus munka mellett is elvégezhető, a moduláris felépítésnek köszönhetően azoknak is lehetőséget ad az alapok elsajátítására, akik meglévő állásukhoz szereznének programozó ismereteket. A Burning Glass Technologies és az Oracle Academy elemzése szerint egyre több az olyan hibrid pozíció, ahol tech tudásra is szükség van.  

2019. október 16. 11:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás