Megújult szolgáltatások a Vipmail levelezőrendszerben

forrás Prim Online, 2003. szeptember 9. 15:25
Vipmail ingyenes postafiókrendszer teljesen új arculattal és temérdek új szolgáltatással bővült. Többek közt, elérhető a sok felhasználó által hiányolt külső POP3 fiók letöltése illetve az aláírások kezelése.
Nem egészen egy éves indulás óta a Vipmail-t fejlesztő csapat újabb szolgáltatásokkal gazdagította saját fejlesztésű levelezőrendszerét. A kibővült lehetőségeket mellett egy arculatváltással jelentkezik a Vipmail 2.0 . A Web felületet, az eddig külföldi piacon jelenlévő Northstar Internet Solution cég készítette.

A fejlesztések mellett továbbra is elérhetőek a már megszokott lehetőségek, azaz minden új felhasználó 15 MB-os tárhelyet, SPAM- és vírusszűrést kap ingyenesen.

A Vipmail 2.0 az alábbi főbb szolgáltatásokkal bővült:

- POP3 letöltés: mostantól lehetőség van, más szolgáltatókon tárolt leveleket egyszerűen „átmásolni" a Vipmail-es postafiókba.
- Levélírásnál HTML alapú, vagy normál szövegként lehet elküldeni az e-mailt.
- Aláírások használata.
- Sürgős, válaszolt, továbbított levelek kiemelése a listázásnál.
- Gyorsított mappakezelés.
- Címjegyzék importálása/exportálása.
- Levél visszapattintás (Felhasználók kérésére került bele. Gyakorlatilag a rendszer a feladónak egy „ál" e-mailt küld, amiben jelzi, hogy nincs ilyen felhasználó. SPAM szervereket lehet így megzavarni).
Kulcsszavak: onlineszolg freemail

A jövőben robotok is vizsgálhatják a tőzsdei cégek teljesítményét

Azon vállalkozásoknak, amelyek részvényeivel a tőzsdén kereskednek, 2020. január 1-től éves beszámolójukat ember és mesterséges intelligencia (AI) által egyaránt olvasható formában kell közzétenniük. Az uniós előírásnak köszönhetően könnyebb lesz elérni és összehasonlítani a vállalkozások adatait és egyszerűbb lesz azok elemzése is. A bárki által szabadon hozzáférhető adatok miatt a tőzsdei cégek gazdálkodása  a jelenleginél átláthatóbb lesz, ami növeli a befektetők bizalmát. A változásokra azonban az érintetteknek nem árt alaposan felkészülni.

2019. szeptember 16. 11:21

Első helyen a Kingston a DRAM gyártók TOP10-es listáján

A TrendForce piackutató cég divíziójaként működő DRAMeXchange nemrég hozta nyilvánosságra top 10-es listáját 2018 legmeghatározóbb DRAM-szállítóiról, amelyen a Kingston Technology az első helyen szerepel 72,17 százalékos piaci részesedéssel. A vállalat így már 16. éve áll a rangsor élén. 

2019. szeptember 16. 10:28

A Huawei Kirin 990 chipkészletét és a FreeBuds3 headsetet is díjazták az IFA-n

Több mint 20 díjat hozott el a Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága, és ezzel megerősítette vezető pozícióját termékdizájnban és –innovációban az idei IFA kiállításon. A vállalat termékei közül a Kirin 990 chipkészlet, a FreeBuds3 vezeték nélküli fülhallgató, valamint a P30 Pro zászlóshajó-készülék is számos, többek között olyan neves szakmai portálok elismeréseit tudhatja magáénak, mint az Android Authority, az Androit Central vagy az Ubergizmo. 

2019. szeptember 16. 09:34

Az ABB technológiája segít az olasz jégkrémtárolásban

Az ABB technológiáinak köszönhetően garantáltan nem lesz jégkrémhiány. A cég optimalizálja a teljesítményt és az energiafogyasztást Olaszország legnagyobb szabályozott hőmérsékletű logisztikai központjában.

 

2019. szeptember 16. 09:28

A mesterséges intelligencia a HR-t is átalakítja

A HR világát is meghódítja a mesterséges intelligencia. Az új technológia alkalmazási lehetőségei és előnyei a toborzás, a munkavállalói élmény fokozása, a képzések és az adatelemzés területén is láthatók, és főként a gyorsabb és könnyebben kezelhető folyamatokban és az egyéni dolgozói igényekhez igazodó ajánlatokban és HR megoldásokban jelenik meg – véli a K&H.  

2019. szeptember 16. 09:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás