Új internetes fizetőeszköz

MTI Sajtóadatbank, 2004. február 17. 13:32
Az SWI Kommunikációs Kft. és a Private Tel Kft. között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően egy új internetes fizetőeszköz bevezetése kezdődött el.

A Telecard néven már ismert távhívó kártya nagy előnye, hogy teljes mértékben személytelen, így személyes adataink teljes biztonsága mellett fizethetők vele kisebb értékű szolgáltatások. A jövőben várhatóan megfelelő alternatívát biztosít a jelenleg emelt díjas SMS-ben történő fizetésekkel szemben mivel a GSM szolgáltatókénál jelentősen magasabb az az összeg, melyet a szolgáltatást nyújtó cég kézhez kap.

A rendszer tervezésénél elsődleges szempont volt az adatok és a tranzakciók biztonsága, így akár egy gépfeltörés esetén sem kerülhet ki értékes információ, mellyel bárki visszaélhetne. A kommunikáció biztonságáról a Comodo Class 3 SSL titkosítás és tanusítvány gondoskodik. Elsőként a FreeWeb.hu egyes szolgáltatásainál lehet kipróbálni ezt a lehetőséget, amelyek esetén a vásárló akár az eredeti ár feléért is hozzájuthat a szolgáltatáshoz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38