Új internetes fizetőeszköz

MTI Sajtóadatbank, 2004. február 17. 13:32
Az SWI Kommunikációs Kft. és a Private Tel Kft. között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően egy új internetes fizetőeszköz bevezetése kezdődött el.

A Telecard néven már ismert távhívó kártya nagy előnye, hogy teljes mértékben személytelen, így személyes adataink teljes biztonsága mellett fizethetők vele kisebb értékű szolgáltatások. A jövőben várhatóan megfelelő alternatívát biztosít a jelenleg emelt díjas SMS-ben történő fizetésekkel szemben mivel a GSM szolgáltatókénál jelentősen magasabb az az összeg, melyet a szolgáltatást nyújtó cég kézhez kap.

A rendszer tervezésénél elsődleges szempont volt az adatok és a tranzakciók biztonsága, így akár egy gépfeltörés esetén sem kerülhet ki értékes információ, mellyel bárki visszaélhetne. A kommunikáció biztonságáról a Comodo Class 3 SSL titkosítás és tanusítvány gondoskodik. Elsőként a FreeWeb.hu egyes szolgáltatásainál lehet kipróbálni ezt a lehetőséget, amelyek esetén a vásárló akár az eredeti ár feléért is hozzájuthat a szolgáltatáshoz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás