Carnation - Újabb energiaipari site

forrás Prim Online, 2004. augusztus 15. 10:02
A Budapesti Elektromos Művek Rt. megbízásából a Carnation megtervezte és kivitelezte az energiaipari cég új vállalati website-ját.
Az új website fejlesztése alapjául a Carnation által egy korábbi projekt keretében készített Online kommunikációs stratégia tanácsadói anyag szolgált. A tanulmányban lefektetett szempontrendszert követve került megtervezésre a site új arculata, információs architektúrája, menürendszere.

A szolgáltató tevékenységével kapcsolatos hasznos információkon túl (pl. aktuális árak, fogyasztói irodák elérhetőségei stb.) számos interaktív szolgáltatás is a látogatók rendelkezésére áll, mint az aktuális mérőállás online bejelentése. A szolgáltatás használatával csökkenthetők a telefonos bejelentés költségei, egyszerűsíthető az adatok bejelentéséről szóló visszaigazolás folyamata (emailben) és biztosított a bejelentett adatok archiválása, visszakereshetősége is.

A vállalati website gyakran változó tartalmait az ELMŰ munkatársai a Carnation által fejlesztett, három nyelven (magyar, angol, német) való publikációt támogató tartalommenedzsment rendszer segítségével tarthatják naprakészen.
Kulcsszavak: website Carnation

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07