Carnation-Invitel keretszerződés

forrás Prim Online, 2004. augusztus 22. 09:00
Több sikeresen lezárt közös projekt eredményeként együttműködési keretmegállapodást írt alá 2004 júliusában az Invitel és a Carnation.
Az elmúlt hónapokban az Invitel Dzsinn kampánnyal elnyert 2 rangos díj, a Kreatív reklámverseny második helyezése, illetve az Arany Penge is a hatékony közös munka bizonyítéka.

Az együttműködés első konkrét feladataként a Carnation megtervezte és elkészítette a cég által forgalmazott telefon alközpontokat bemutató, értékesítést támogató interaktív CD ROM-ot.

Az adatbázis alapú, teljes egészében flash technológiával készített, összetett keresőt és igénybejelentő űrlapot is tartalmazó CD kiadvány célja az értékesítők támogatása a termékek bemutatásában.

A Carnation feladata volt a tervezésen és kivitelezésen túl a gyártás teljes koordinációja is.
Kulcsszavak: Invitel Carnation

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Év Gyára díjat nyert a Bridgestone Tatabánya

Év Gyára 2021 díjat nyert a Bridgestone Tatabánya a „Legjobb menedzsment folyamatok” kategóriában. A vállalat az elmúlt években számos elismeréssel gazdagodott, például elnyerte az Év beszállítója címet, a Családbarát Munkahely elismerést, Topolcsik Melinda, ügyvezető igazgató pedig a nagyvállalati szektorban harmadik helyezést ért el „Az év cégvezetője” versenyen.

2022. május 22. 10:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24