MTV Híradó Online és digitális hírügynök a Carnationtől

forrás Prim Online, 2004. október 4. 18:36
Az MTV Új Média Kft a Carnation-t bízta meg a Híradó Online televíziós hírportál tervezési és kivitelezési feladatainak elvégzésével. A 2004. október 1-én indult új hírportál a Magyar Televízió Rt internetes és teletextes szolgáltatásainak teljes körű megújítási projektjének első lépése.
A Carnation feladatai közé tartozott a Magyar Televízió offline arculatához illeszkedő webes megjelenés megtervezése, valamint a hírportálon megjelenő valamennyi rovat, televíziós műsor tartalmát menedzselő, az MTV Internet szerkesztőségének igényei szerint kialakított komplex szerkesztőségi rendszer specifikálása és fejlesztése.

A Híradó Online megjelenésének tervezésekor kiemelt szempont volt, hogy a design támogassa a nagy mennyiségű tartalom átlátható, a látogatók számára könnyen kezelhető formában való megjelenítését.

A hírportálon az érdeklődők a szöveges információk mellett megtalálhatják a közszolgálati televízió napi hír és hírháttér tartalmainak, valamint az összes saját gyártású műsorának mozgóképes anyagait is.

A site speciális szolgáltatásai közé tartozik a szintén a Carnation által fejlesztett Híradó Hírügynök Windows kliensprogram, amely letöltés után folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat a portál friss híreiről, új tartalmairól.

A Magyar Televízió a portál létrehozásával a napi 670 ezres látogatószámmal piacvezető MTV Teletext mellett a köztévé hasonló, vezető pozícióját szeretné elérni a televíziós portálok között.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35