MTV Híradó Online és digitális hírügynök a Carnationtől

forrás Prim Online, 2004. október 4. 18:36
Az MTV Új Média Kft a Carnation-t bízta meg a Híradó Online televíziós hírportál tervezési és kivitelezési feladatainak elvégzésével. A 2004. október 1-én indult új hírportál a Magyar Televízió Rt internetes és teletextes szolgáltatásainak teljes körű megújítási projektjének első lépése.
A Carnation feladatai közé tartozott a Magyar Televízió offline arculatához illeszkedő webes megjelenés megtervezése, valamint a hírportálon megjelenő valamennyi rovat, televíziós műsor tartalmát menedzselő, az MTV Internet szerkesztőségének igényei szerint kialakított komplex szerkesztőségi rendszer specifikálása és fejlesztése.

A Híradó Online megjelenésének tervezésekor kiemelt szempont volt, hogy a design támogassa a nagy mennyiségű tartalom átlátható, a látogatók számára könnyen kezelhető formában való megjelenítését.

A hírportálon az érdeklődők a szöveges információk mellett megtalálhatják a közszolgálati televízió napi hír és hírháttér tartalmainak, valamint az összes saját gyártású műsorának mozgóképes anyagait is.

A site speciális szolgáltatásai közé tartozik a szintén a Carnation által fejlesztett Híradó Hírügynök Windows kliensprogram, amely letöltés után folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat a portál friss híreiről, új tartalmairól.

A Magyar Televízió a portál létrehozásával a napi 670 ezres látogatószámmal piacvezető MTV Teletext mellett a köztévé hasonló, vezető pozícióját szeretné elérni a televíziós portálok között.

Internet-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak jön az 5.5G, a mesterséges intelligencia és a felhő alapú megoldások integrálásával

A küszöbön álló 5.5G-korszak jegyében mutatta be legújabb innovációit és megoldásait a Huawei Technologies az idei Mobil Világkongresszuson. A vállalat várakozásai szerint az 5.5G technológia kereskedelmi forgalmazása már idén elkezdődik, amely lehetővé teszi új alkalmazási területek kiaknázását. A közelgő új, 10 Gigabites mobilszélessáv korszakában a szolgáltatóknak a kiváló minőségű hálózatépítésre kell törekedniük, hogy ki tudják használni az 5.5G technológia nyújtotta új lehetőségeket. A Huawei partnereivel együtt világszerte már több mint 20 városban működött közre 5.5G hálózatok kereskedelmi telepítésében és tesztelésében.

2024. február 28. 20:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30