GTS Central Europe: új vezérigazgató

forrás Prim Online, 2005. január 13. 14:40
A GTS-Datanet anyavállalata, a GTS Közép-Európa (GTS CE) ma jelentette be Polgár Tamás vezérigazgatói kinevezését.
Polgár Tamás Tóth Lajos helyébe lép, aki 2005. január végén vonul nyugdíjba. Tóth Lajos a GTS CE egyik alapító tagja, és kulcsfontosságú szerepe volt a társaság 11 éves fejlesztésében.

Az elmúlt 12 hónapban Polgár Tamás a GTS-csoport tulajdonosának tanácsadójaként dolgozott. Tanácsadóként szerepe volt a GTS nemrégiben bejelentett csehországi Aliatel akvizíciójában, mely magába foglalta az Aliatel 100%-os tulajdonrészű leányvállalatát, az Aliatel Slovakia-t is.

Kinevezésével kapcsolatban Polgár Tamás elmondta, szívesen vállalja a kihívást, hogy a GTS Közép-Európa pozícióját, mint a közép-európai integrált üzleti távközlési megoldások vezető alternatív szolgáltatója, tovább szilárdítsa.

"A GTS Közép-Európa erőssége az, hogy a társaság jelentős lokális piaci és operációs jelenléte párosul a regionális lefedettséggel és szolgáltatási kínálattal. A vállalat ezen egyedi sajátossága lehetővé teszi, hogy világszínvonalú megoldásokat nyújtson ügyfeleinek távközlési igényeire. Ezen kívül a GTS CE folyamatosan keresi a további lehetőségeket annak érdekében, hogy tovább gyorsítsa növekedését és lefedettségét."
Kulcsszavak: DataNet GTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24