Ericsson: 3G szerződés Romániában + 3G szolgáltatások Olaszországban

forrás Prim Online, 2005. január 24. 17:47
Az Ericsson és a Vodafone többségi tulajdonában lévő Connex keretszerződést írtak alá Románia első 3G hálózatának kiépítésére
A Connex - Románia piacvezető mobilszolgáltatója - az Ericssont választotta WCDMA hálózatának berendezés-szállítójául. Ez lesz az első hálózat Romániában, mely elérhetővé teszi a legkorszerűbb harmadik generációs szolgáltatásokat.

A szerződésben foglaltak szerint az Ericsson szállítja és telepíti a 3G alap- és rádiós hálózati berendezéseket, elvégzi a rendszerintegrációt és szolgáltatás-optimalizációt, beleértve a különböző berendezés-szállítók közötti integrációt is. Az Ericsson műszaki és képzési támogatást is nyújt az általa szállított megoldásokkal kapcsolatban.

Az Ericsson és az olasz H3G Italy öt évre szóló kizárólagos szerződést írt alá menedzselt szolgáltatások nyújtásáról


Az Ericsson kizárólagosságot garantáló szerződést írt alá a Hutchison Whampoa Csoporthoz tartozó H3G Italy vállalattal, menedzselt szolgáltatások nyújtásáról. A szerződés szellemében az Ericsson veszi át a H3G Italy teljes harmadik generációs hálózatának menedzselését.

A H3G Italy - a világ legnagyobb 3G szolgáltatóinak egyike, Olaszországban mintegy 2,6 millió előfizetővel - az Ericssont választotta stratégiai partnerének a több gyártó berendezéseiből álló 3G hálózatának menedzselésére és fejlesztésére Olaszországban. A szerződés tartalmazza továbbá a berendezések optimalizációját, a H3G Italy korszerű harmadik generációs multimédiás szolgáltatásainak menedzselését, beleértve a szolgáltatási szinteket és az üzleti támogatási rendszereket is.

A szerződés eredményeképpen a H3G Italy öt év alatt mintegy 250 millió eurós megtakarítást érhet el, ami a szolgáltató további fejlesztési terveit segíti, például az ígéretes 3G multimédiás és videoszolgáltatások elterjedését Olaszországban.

Nagyon megugrott a szakmunkára jelentkezők száma

Intenzív évet zárt tavaly az álláshirdetési és - keresési piac. A jelentkezők száma közel tizedével emelkedett az előző évhez képest, míg a cégek automatizálási szándéka magasabb fordulatszámra kapcsolt. Az év jellemző tendenciáinak markáns eleme, hogy a munkáltatók nyitottabbá váltak az atipikus foglalkoztatási formákra. 

2020. január 18. 14:07

Monkey's Audio 5.14

Ingyenes, minőségromlás nélküli audio konvertáló, tömörítő program, aminek segítségével az eredetileg megegyező minőségű, de annál kevesebb helyet foglaló állományt kaphatunk.

2020. január 18. 12:00

PrintMyFonts 20.1.15

A PrintMyFonts egy könnyen kezelhető alkalmazás, ami kilistázza a gépünkön található fontokat, és az előnézeti ablakban megmutatja, hogyan fog kinézni egy általunk begépelt szöveg a kiválasztott betűtípussal. Lehetőségünk van arra is, hogy az összes betűtípust kinyomtassuk, vagy exportáljuk többféle formátumban.

2020. január 18. 11:59

A Microsoft 2030-ra karbon-negatívvá válik

Ambiciózus célt jelentett be a Microsoft, amelynek értelmében előbb csökkentik majd teljesen eltüntetik ökológiai lábnyomukat. Így 2030-ra a Microsoft karbon-negatív lesz, és 2050-re annyi szén-dioxidot fog eltávolítani a környezetből, mint amennyit az 1975-ös alapítása óta közvetlenül vagy közvetve az elektromos fogyasztása által kibocsátott. A vállalat redmondi központjában Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, Brad Smith elnök, Amy Hood, pénzügyi igazgató, és Lucas Joppa, környezetvédelmi igazgató együtt jelentették be a vállalat új céljait és azt a részletes tervet, ami a vállalatot karbon-negatívvá fogja tenni.

2020. január 18. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás