Aranyfokozatú Microsoft partner lett a NetAcademia Oktatóközpont

forrás Prim Online, 2005. április 12. 09:29
Az országban másodikként a Microsoft legmagasabb szakmai elismerését kifejező minősítést kapott a NetAcademia Oktatóközpont. A Gold Certified Partneri cím odaítélésével a Microsoft olyan vállalatokat tüntet ki, amelyek szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén. A NetAcademia Oktatóközpont a címet az Oktatási Megoldások kategóriában nyerte el.
A Microsoft Gold Certified Partnerek a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei. Az egyes kompetenciák követelményeinek, így a Gold Certified Partneri címnek való folyamatos megfelelést a Microsoft rendszeresen ellenőrzi, ily módon is biztosítva, hogy csak a legjobbak kaphassák meg ezen legmagasabb szintű partneri minősítéseket.

A NetAcademia Oktatóközpont immár több mint fél évtizede tart magas szintű, egyedi informatikai tanfolyamokat abból a célból, hogy hallgatóik megismerjék a nagyvállalati informatikai rendszerek költséghatékony és megbízható tervezését, bevezetését, üzemeltetését és fejlesztését. Az Oktatási Megoldások kategóriában megszerzett Microsoft Gold Certified Partner cím birtokosaként, és Virtual University Enterprises-ként (VUE) a NetAcademia lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők helyben szerezhessék meg nemzetközi érvényű képesítéseket.

A tanfolyamok oktatói az összes lehetséges Microsoft minősítéssel – így MCSA, MCSE, MCAD, MCSD, MCDBA, MCT, és MVP képesítéssel – rendelkeznek. Az utóbbi címet – melyet a Microsoft ítél oda a kiemelkedő szakmai tudás elismerésként – hazánkban mindössze 5 szakember viselheti. Ennek köszönhetően a NetAcademia az ország egyetlen olyan Microsoft oktatóközpontja, amelynek oktatói hozzáférnek a Windows forráskódjához.

A NetAcademia évi mintegy 100 tanfolyamán és tréningjén több mint 1000 hallgató vesz részt, az oktatások helyszínéül korszerűen felszerelt, légkondicionált tantermek szolgálnak exkluzív, a világörökség részét képező környezetben, az Andrássy Konferenciaközpontban. A NetAcademia megalakulása óta törekszik arra, hogy a tanfolyamokon túl is fontos információkkal szolgáljon az érdeklődők számára, ezért portálján szakmai közösséget hozott létre, tudástárat, illetve az informatikusok számára FizuFigyelő szolgáltatást működtet.

A NetAcademia nevéhez fűződik az informatikai szakembereket tömörítő, jelenleg 3000 fős TechNetKlub.hu online közösség megteremtése, valamint a szintén IT szakembereknek szóló TechNet Magazin 2000-ben történt elindítása és rendszeres megjelentetése is. A TechNetKlub-ot, illetve a TechNet Magazint a Microsoft Magyarország 2004-ben karolta fel, de a NetAcademia Oktatóközpont szakemberei – moderátorként, illetve szaklektorként – továbbra is aktívan részt vesznek a munkában. A két cég szoros szakmai együttműködését az is jól jelzi, hogy a Microsoft Magyarország termékeinek, biztonsági frissítéseinek, szervizcsomagjainak és szakmai dokumentumainak tároló helyeként szolgáló hivatalos Microsoft letöltőközpontot a NetAcademia Oktatóközpont üzemelteti.

Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon

Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál. A szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két ügyet is a zászlajukra tűztek: a hazai- és világsztárok bevonásával segítik a rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülése érdekében a MédiaUnióval közös kampányt is szerveznek. Az idei STRAND Fesztiválra százezernél is több vendéget várnak.

2019. augusztus 19. 11:57

MusicBee 3.3.7165

Az ingyenes MusicBee segítségével könnyen kezelhetjük nagy zenei gyűjteményünket, létrehozhatunk lejátszási listákat, átkonvertálhatunk és szinkronizálhatunk zenei fájlokat hordozható eszközökre.

2019. augusztus 19. 10:35

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás