Az Intel a SAP Tihany ’05 fő támogatója

forrás Prim Online, 2005. szeptember 19. 14:18
A világ legnagyobb lapkagyártója, az Intel Corporation magyarországi képviselete bejelentette, hogy gyémánt fokozatú támogatói megállapodást kötött az SAP Hungary Kft-vel a ma kezdődött SAP Tihany ’05 konferenciára vonatkozóan. A konferencia, amelynek keretében immár nyolcadik alkalommal gyűlik össze a hazai üzleti- informatikai élet színe-java a Balaton partján, kiemelkedő fontossággal bír az Intel szempontjából, és a támogatás ténye kifejezi az Intel elkötelezettségét az üzleti informatikai alkalmazások és nem utolsósorban a kis és közepes vállalatok számára kínált megoldások továbbfejlesztése mellett.
A rendezvény második napján, kedden reggel Heinz Krier, az Intel EMEA SAP Global Alliance igazgatója tart vitaindító előadást. Krier úr előadásában a vállalatok mai kihívásait és a lehetséges válaszlépéseket elemzi, természetesen sajátságos, inteles szemszögből.

A szintén keddi Intel szekcióban a Dell, a Silicon Graphics, a Fujitsu- Siemens, a HP, az IBM és természetesen az Intel Magyarország által tartott előadásokon a konferencia résztvevői részletesen megismerkedhetnek az Intel vállalati platformjaival, processzoraival, alaplapi lapkakészleteivel, és kapcsolódó legújabb fejlesztéseivel, valamint hogy hogyan hasznosíthatják az Intel platformjait üzleti alkalmazásaik képességeinek maximális kihasználásában. Az érdeklődők mélyebb betekintést nyerhetnek többek között a szerverkonszolidációba, hallhatnak a sokrétű feladatok elvégzésére legalkalmasabb szervercsaládokról, az Intel nagyvállalati rendszereiről, valamint megtudhatják, hogy melyik Intel processzort válasszák SAP megoldásuk alapjaként.

Az SAP és az Intel több mint 10 éve közösen dolgozik az SAP megoldáskínálatát kiegészítő hardverek és szoftverek magas szintű optimalizálásán. A nagyvállalati kategóriájú szerverektől az üzleti célú asztali gépeken át a mobil eszközökig, az SAP megoldásai minden Intel-platformon növelik a teljesítményt, javítják a megbízhatóságot, csökkentik a TCO-t, és rugalmasságuk folytán segítenek a vállalatoknak hozzáigazítani megoldásaikat a gyorsan változó üzleti környezethez. Világszerte számos vállalat használ Intel platformot az SAP-megoldásaiban rejlő érték maradéktalan kiaknázásához. Az újonnan bevezetett SAP-rendszerek több mint 70 százaléka Intel-alapú platformon fut.
Kulcsszavak: Intel konferencia SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

2023. március 22. 21:23

Robbanás előtt a vállalati automatizáció

Az elmúlt években csúcsra pörgött a vállalati digitalizáció: 2022-ben 1,6 billió dollárt költöttek erre világszerte, 2026-ra pedig várhatóan meg is duplázódik ez az összeg. Ahogy a cégek a gazdasági és piaci kihívások közepette a költség- és erőforrásigények csökkentésének és az üzleti folyamatok optimalizálásának útjait keresik, egyre több területen kerül előtérbe a hiperautomatizáció. Ennek köszönhetően ugyanis az eddig időigényes, több kolléga közreműködését igénylő munkafolyamatok elvégzését a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a robotikai eszközeivel automatizálhatják. 

2023. március 22. 18:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48