A DVDrent.hu tovább bővítette szolgáltatási területeit

forrás Prim Online, 2005. szeptember 22. 15:33
A Fotexnet Kft. által üzemeltetett DVDrent.hu, Magyarország legnagyobb internetes DVD-kölcsönzője tovább bővítette szolgáltatási területeit, és ügyfelei már öt vidéki nagyvárosban is átvehetik megrendelt filmjeiket. A netkölcsönző az elmúlt hét során teljesítette ügyfelei százezredik kölcsönzését, valamint bejelentette, hogy filmkínálatát tovább bővítette 3000 címre.
Magyarország első, fix havidíjas online DVD-kölcsönzőjének szolgáltatása Budapest, Budaörs, Érd, Diósd és Törökbálint mellett szeptembertől Debrecen, Kecskemét, Pécs, Győr és Székesfehérvár területén is elérhető.

Az immár százezer kölcsönzésén túllévő DVDrent.hu ügyfelei már havi 3900 Ft-tól korlátlan számú DVD-t kölcsönözhetnek minden hónapban, amely modell alapjaiban változtatta meg a hazai kölcsönzési szokásokat.

Korlátlan kölcsönzés: A DVDrent.hu ügyfelei fix havidíj ellenében korlátlan mennyiségű DVD-t tudnak kölcsönözni, amelyeket az előfizetési hónapon belül bármeddig maguknál tarthatnak.

Extra költségek nélkül: A több, mint 3000 filmcímével Magyarország legszélesebb kínálatát nyújtó DVDrent.hu előfizetőinek nem kell sem késedelmi, sem letéti díjat fizetniük, ráadásul a havidíj tartalmazza a filmek kézbesítését és visszaszállítását is.

Kézbesítés: A többi, hasonló szolgáltatást kínáló vállalattal szemben a DVDrent.hu a megrendelt filmeket személyesen, futárral szállítja házhoz, vagy kézbesíti munkahelyre, de emellett lehetőséget ad arra is, hogy az ügyfelek a lemezeket Átvevőpontokon vegyék át.

Kulcsszavak: Fotexnet DVD onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50