SAP-Synergon integrált kereskedelmi üzleti megoldás

Kovács Attila, 2005. október 14. 14:16
A Synergon Informatika Rt. ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy létrehozta az SAP alapon működő átfogó szoftvermegoldását, a Synergon Reatail System (SRS) és az SAP Business One (SBO) integrációját kis- és nagykereskedelmi vállalatok részére. A komplex vállalatirányítási megoldást, amely hagyományos szoftverelemeken túl kidolgozott üzleti logikát és menedzsment eszközöket is tartalmaz, az egyboltos üzleti egységektől a kiterjedt üzlethálózattal rendelkező és (akár) nemzetközi érdekeltségű vállalatok számára egyaránt kínálják.
A tájékoztatón Göndör László, a Synergon SAP üzletágának vezetője azért is bízik a sikerben, mert általában a Magyarországon működő kereskedelmi cégeknek nincsen átfogó, együtt üzemelő kis- és nagyker rendszere. További információk az integrált megoldásról: az első hazai éles alkalmazás 2006. januárjától fog működni; a rendszert a régióban is kínálja a Synergon; az integrált megoldás egyik markáns előnye, hogy a vállalat vezetése a központból képes akár a kiterjedt kisbolti hálózatot is ellenőrizni. Az RF ID technológia (amely a Synergon szakembere szerint két éven belül a nagykerben, 8-10 éven belül pedig a kiskerben is elterjed) rendszerbe illesztése egyszerűen megoldható. A Synergon úgy kalkulál, hogy az integrált rendszer bevezetési költségei a hazai vállalatok többségénél egy éve alatt megtérülnek. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az európai gyártóvállalatok nem tudják eredményesen alkalmazni az okostechnológiákat

Az európai gyártóvállalatok kétharmada nem használja fel az okosgyárak működéséből szerzett elemzési adatokat a hatékonyabb döntéshozáshoz – derül ki a Fujitsu napokban közzétett vizsgálati eredményeiből. Bár az okosgyár-technológiák megtérülésével kapcsolatban teljes az egyetértés, a gyártóvállalatok többsége nem használja ki maradéktalanul a lehetőségeket. 

2019. október 14. 15:23

Harmadik alkalommal is megrendezik a régió legnagyobb startup eseményét Budapesten

Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Regional Startup and Innovation Day-t november 7-én a Szépművészeti Múzeumban, amely nem csak Magyarország, de a régió egyik legnívósabb startup networking eseménye is egyben. Tavalyihoz képest, a résztvevők új programelemekre és még több nemzetközi viszonylatban is elismert partnerre számíthatnak a rendezvényen. 

2019. október 14. 13:55

Immár ötödik éve hirdeti meg az ABB egyetemi női mentorprogramját

Az ABB Kft. immáron az ötödik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját. A projekt során a vállalat öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika és automatizálás területéről. A pályázatra 2019. október 1. és november 11. között lehet jelentkezni. 

2019. október 14. 11:20

Zöld forradalom a Schneider Electric épületeiben

Idén októbertől a Schneider Electric 13 épülete már karbonsemlegesen működik, a társaság ezzel is hangsúlyozza elköteleződését a globális klíma-célkitűzések mellett. A cég 2018-ban 130 ezer tonnával csökkentette CO2-kibocsátását. 

2019. október 14. 10:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás