Skype hívások vezeték nélküli telefonról

forrás Prim Online, 2005. november 9. 15:08
A Cisco Systems részlegeként működő Linksys nemzetközi együttműködés keretében egy olyan új vezeték nélküli telefonkészüléket mutatott be, amellyel az ingyenes internetes Skype-hívások a számítógéptől távol, kézi készülékekről is lebonyolíthatók.
Az új internetes telefon (CIT200) kényelmes alternatívát ad az eddig számítógéphez kötött Skype-használók kezébe, akik ezentúl otthon vagy munkahelyükön bárhonnan kezdeményezhetnek ingyenes hívásokat a Skype program segítségével. A Skype használatát támogató legelső termék – a CIT200 – a Skype induló szoftverkészletével kerül forgalomba. A készülék automatikusan átveszi a felhasználó meglévő kapcsolatlistáját, így azok azonnal hívhatók. A CIT200 a SkypeOut, SkypeIn és Skype Voicemail fizetős szolgáltatásokat is támogatja, amelyekkel a felhasználók hagyományos vezetékes és mobiltelefonszámukon egyaránt hívhatják családtagjaikat, barátaikat és kollégáikat, valamint legfeljebb 10 perces üzeneteket fogadhatnak, illetve továbbíthatnak.

A készülék emellett számos kényelmi funkciót is kínál:

Hívásvárakoztatás
Némítás gomb
Háromféle csengőhang
Interkom több kézibeszélő között
Beépített kihangosító
Színes LCD-kijelző
Akár 120 órányi készenléti idő és 10 órányi beszélgetési idő
Vonaltartás gomb
Hívó fél kijelzése
Telefonkönyv 120 név tárolásához
Csengetés ki-/bekapcsolása gomb
Navigációs gomb a kijelző használatához
A hangátvitel titkosítása a fokozott biztonság érdekében
Fejhallgató-csatlakozó
A készülék DECT vezeték nélküli technológiája nem okoz interferenciát a 2,4 GHz-es telefonokkal és eszközökkel
Egyetlen bázisállomásával négy további DECT-készülék használható
Kézibeszélő-kereső gomb az USB-bázisállomásokon
Könnyű és kényelmes kézibeszélő (120 g)

Kulcsszavak: Cisco Linksys VoIP Skype

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kiemelkedő éjszakai fotós képességekkel és vezető iparági innovációkkal érkezik a HUAWEI P60 Pro

Június 1-től Magyarországon is kapható a Huawei legújabb prémium kategóriás, kiemelkedő fotós képességekkel rendelkező okostelefonja, a HUAWEI P60 Pro. A készülék iparágvezető fejlesztéseket hoz a mobilfotózás terén, a P60 Pro-t továbbfejlesztett optikai rendszerrel, valamint a piacon elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerával szerelték fel. A 88W-os SuperCharge töltésnek köszönhetően a HUAWEI P60 Pro mindössze 10 perc alatt 50 százalékra feltölthető Turbo módban, a készülék különleges Kunlun Glass kijelzője pedig rendkívüli törésállóságot biztosít. 

2023. május 26. 17:11

Pár nap múlva jelentősen növeli 5G-s lefedettségét a Telekom

A Magyar Telekom mobilhálózat-modernizációs programjának keretében idén nyárra 60%-ra növeli lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét. A vállalat 5G hálózata 2023. június 1-jétől Budapesten, a megyeszékhelyeken, számos vidéki városban és községben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül lesz érhető. A Telekom június 1. és augusztus 31. között automatikusan elérhetővé teszi az 5G-t minden ügyfelének, melyet 5G képes készülékkel és mobilinternet-szolgáltatással tudnak igénybe venni.

2023. május 24. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39