Internetes hírportált indított az InfoRádió

forrás Prim Online, 2006. január 16. 19:35
„Minden, ami hír” mottóval mától internetes hírportált indít az InfoRádió. A www.inforadio.hu cím alatt elérhető portál célja, hogy a hírrádiótól már megszokott módon: megbízhatóan és gyorsan tájékoztassa a látogatót a politika, a gazdaság, a tudomány vagy éppen a sport világának minden fontos híréről.
Az önálló szerkesztőséggel működő hírportál az InfoRádió exkluzív információi mellett több, hazai és nemzetközi hírügynökség híreit és képanyagait is közli. A internetes szerkesztőség együttműködik a BBC-vel: az inforadio.hu oldalon angolul olvashatóak a hírrádióval évek óta kooperáló brit közszolgálati médium vezető hírei is. Az új hírportál multimédiás szolgáltatásokat, meghallgatható és letölthető tartalmakat, podcastingot és élő videoközvetítéseket is kínál a látogatóknak, akik hírlevelet, illetve rendkívüli híradás esetén azonnali email-értesítést is kérhetnek.

A hírportált önálló internetes hírforrásnak szánják, amely az InfoRádiótól már megszokott, magas szakmai színvonalú szolgáltatást kínálja a látogatók számára - Magyarországon és külföldön egyaránt. A hírportálnak önálló szerkesztőséget alakítottak ki, melynek tagjai korábban a BBC magyar adásánál, a Reuters hírügynökségnél vagy éppen az MTI-nél szereztek komoly szakmai tapasztalatot. A hírportál az InfoRádió exkluzív információi mellett több, hazai és nemzetközi hírügynökség híreit és képanyagait is feldolgozza. Szerkesztési elvei szerint a www.inforadio.hu gyors és pontos, tárgyilagos és kiegyensúlyozott – ahogy azt a hírfogyasztók a portált létrehozó InfoRádiótól már megszokhatták.

Multimédiás szolgáltatások, élő közvetítések, podcasting

Az önálló cikkek és képanyagok mellett az inforadio.hu hírportál multimédiás tartalmakat is kínál. Az élő rádióadás és az InfoRádió által korábban bevezetett telerádiós szolgáltatás hanganyagai mellett a portál látogatói meghallgathatják és letölthetik a hírrádió legérdekesebb interjúit, magazinműsorait, illetve Aréna című interjúműsorát is. A hírportál lehetővé teszi a legújabb technológiák használatát is: a szerkesztők külön ún. podcasting csatornát fejlesztettek a hanganyagokat digitális formátumban letölteni kívánó felhasználók számára. Az akusztikus tartalmak mellett a portál látogatói rendszeresen élő videoközvetítésen követhetik végig az adott időszak legfontosabb politikai-társadalmi eseményeit. A www.inforadio.hu – n regisztrált látogatók díjmentesen napi hírlevelet, illetve a rendkívüli híradások („breaking news”) esetén azonnali email-értesítést kérhetnek a saját elektronikus postafiókjukba.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Banksy végre Budapesten!

Isztambul, Amszterdam, Antwerpen, Melbourne, Auckland, Toronto, Berlin, Bukarest, Kolozsvár és Párizs után végre Budapesten is láthatunk Banksy, a földkerekség legismertebb graffiti művészének világát bemutató kiállítást. Az ART OF BANKSY mintegy 70 művön keresztül mutatja be az “ismeretlen zseni” művészetét a Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésében, február 1-től a Tesla Loftban.

2020. január 20. 16:56

Nemzetközi díjat nyert a Sound biztonsági programja

Szerdán késő este kezdődött a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards díjátadó gálája a hollandiai Groningenben, ahol az Egészség és Biztonsági Fejlesztések kategóriában a Balaton Sound „Safety First” programja hozta el a fődíjat.

2020. január 16. 16:13

Ezek az újdonságok érkeznek jövőre az HBO GO-ra

Lassan lezárul 2019 és ezzel együtt az évtized is. Ahogy megszokhattuk, az HBO igyekszik minden évben a legjobb tartalmakat, legizgalmasabb sorozatokat elhozni az előfizetőknek. Az alábbi összeállítás bemutatja, hogy milyen új sorozatok, új évadok, európai saját gyártású címek illetve vásárolt tartalmak érkeznek az HBO online videótárába 2020-ban.

2019. december 24. 14:06

John Newman a SZINen

A hazai fesztiválfanok egyik legszeretettebb világsztárja, a kirobbanó erejű koncertjeiről ismert John Newman 2020 augusztus végén, az utolsó hazai nagyfesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon lép majd fel. A SZIN szervezői most a karácsonyfa alá tettek három hazai kedvencet is: jön majd Szegedre a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a 2020-ban 20. születésnapját ünneplő 30Y is. SZIN 2020: augusztus 26-29-ig.

2019. december 19. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás