Választási portált indított március elsejével a Népszava

OTS - Cégvonal, 2006. március 1. 14:03
A Minden, amit a jó választáshoz tudni kell mottóval induló internetes oldal nemcsak kampányhíreket, közleményeket, esemény-előrejelzést, régi választásokról szóló írásokat és publicisztikákat tartalmaz, de több politikus netnaplójának - blogjának - is helyet ad.
A magyar belpolitikai életben, s különösen a mostani, kiélezett kampányharcban egyedinek számít, hogy egy kormánypárti és egy ellenzéki politikus közös webnaplót vezet. A Népszava választási portálján ugyanis Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke és Csapody Miklós, az MDF parlamenti képviselője közösen jegyzi a portálon olvasható webnaplót. A 2006.hu weblap szerkesztői remélik, hogy (ahogyan azt korábban jelezték is) mind több politikus - pártállástól függetlenül - csatlakozik majd a kezdeményezéshez, s ezzel is hozzájárulnak ahhoz, hogy a választók mind több személyes információ ismeretében hozhassák meg döntésüket a szavazófülkékben.

Hasonló különlegesség a 2006.hu internetes portálon, (amely a Kuster Webdesign munkája) az a parlamenti pártok programpontjait tartalmazó teszt, amelynek eredményeként bárki megtudhatja: mely politikai irányzathoz, párthoz áll legközelebb.
Kulcsszavak: politika Népszava

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24