Magyar nyelvű videómegosztó portál indult

forrás Prim Online, 2006. augusztus 29. 14:12
Freevlog néven ingyenes, magyar nyelvű videómegosztó oldalt indított az econet.hu Nyrt. Az egyelőre béta verzióban elérhető új közösségi oldalon egy gyors regisztrációt követően bárki azonnal megoszthatja mozgóképeit a világgal.
A www.freevlog.hu címen egyszerűen és gyorsan tölthetik fel kedvenc videóikat a felhasználók. Nem csak címet és kategóriát adhatunk a filmeknek, de különböző címkékkel is elláthatjuk azokat, hogy még könnyebben rátalálhassanak az érdeklődők. A rendszer ismeri a legnépszerűbb formátumokat (mpeg, wmv, flv, avi, divx, mov), de akár USB-ről, a webkameránk által készített képeket is közvetlenül feltölthetjük. Az egyes videókat tetszés szerint értékelhetik a látogatók, sőt szöveges hozzászólással is minősíthetik, amelyeket akár egy blogba vagy weboldalba is beépíthetők, egy link beszúrásával.

Érdemes ellátogatni a Freevlog oldalára, ugyanis exkluzív videó-logger riportokat láthatunk az Új Budapest Parádéról – mondta el Papp László, a projekt vezetője.

A Freevlog elindulásával egyidőben egyedülálló MMS-bloggolási lehetőség indult a legnagyobb hazai blogportálon, a Freeblog.hu oldalon. A Pannon együttműködésével megvalósított megoldás lényege, hogy nem kell számítógép-közelben lennünk naplónk írásához, elég egy normál díjas MMS-ben elküldeni a frissítendő bejegyzést, ami azonnal megjelenik a blogon. A technológia adottságából eredően akár képekkel is díszíthetjük webes naplónkat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás