Ericsson: teljes körű csomagkapcsolt maghálózat a Telenornak

forrás Prim Online, 2006. október 19. 14:04
A Telenor az Ericssont választotta teljes körű csomagkapcsolt maghálózatának szállítására Norvégiában és Dániában. A Telenor az új rendszer segítségével megkülönböztetett módon tud majd előfizetői számára multimédia-szolgáltatásokat nyújtani. A közös platform a 2G és 3G adatforgalmat egyaránt képes kezelni, rugalmas szolgáltatásfelismerő díjszabási funkciókkal rendelkezik, így növelhető az egy felhasználóra eső átlagos bevétel és csökkenthető az ügyfelek lemorzsolódása.
Az Ericsson a nagysebességű mobil adatkommunikáció legfrissebb technológiáját szállítja a Telenornak, megalapozva a továbbfejlesztett mobil csomagkapcsolt adatátvitelre épülő szolgáltatások (pl. a mobiltelevíziózás és a mobiljátékok) bevezetését.

A szerződés értelmében az Ericsson lesz a teljes csomagkapcsolt maghálózat kizárólagos szállítója Norvégiában és Dániában. A szerződés kiterjed a 2G és 3G hozzáférési hálózatok közös GPRS kapcsolóira (SGSN és GGSN), valamint az Ericsson piacvezető tartalomszámlázási megoldására. A hálózat telepítése 2006 harmadik negyedévében kezdődik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás