Az Epson A3+ és A2 méretű Enhanced Matte Poster Board plakátot mutatott be

forrás Prim Online, 2007. február 18. 11:22
Az Epson A3+ és A2 méretben is bemutatta Enhanced Matte Poster Board plakátját. Az erre a médiára készült nyomatok kitűnően mutatnak a kirakatokban vagy az eladótérben, de természetesen a fényképészek, művészeti ügynökségek és POP-nyomtatással foglalkozó cégek is nagy hasznát veszik a lapos, matt felületnek, amely egy 1,3 mm vastag felkasírozott nyomat szilárdságát nyújtja. A kifejezetten az Epson UltraChromeT K3 nyomtatókhoz készült anyag csillogásmentes képeket eredményez nagy színterjedelemmel, az árnyékos és csúcsfényes területek egyaránt kiemelkedő részletességével. A lapok A3+ és A2-es méretben kaphatók.
Az Enhanced Matte Poster Board lapok 850 g/m2 tömegűek és mindkét oldalukra lehet nyomtatni. Két réteg elemiklór-mentes (ECF) papírból, valamit két további, a Forest Stewardship Council (FSC) emblémáját viselő rétegből állnak. Az FSC embléma az olyan termékeket fémjelzi, amelyek a felelős erdőgazdálkodás elerjedését támogatják szerte a világon.

Marco van Niekerk, az Epson Europe nagyformátumú nyomtatókkal foglalkozó részlegének vezető termékmenedzsere így nyilatkozott: "A különféle jelzések és kiállítási dekorációs anyagok gyorsan és egyszerűen előállíthatók az Epson UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatók és az Epson Enhanced Matte Poster Board plakátok segítségével. Nincs szükség további kasírozásra ahhoz, hogy robusztus, megbízható végeredményt kapjunk, csak nyomtatni kell és kihelyezni a nyomatokat. Az 1,3 mm vastag lapot könnyedén kezelik az Epson nyomtatók, hála az Epson egyedi Micro PiezoT nyomtatófeje miatti egyenes papírútnak. A lap használható minden Epson UltraChrome- és UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatóban, és kényelmes, húszlapos csomagban kapható."

Az Enhanced Matte Poster Board legfontosabb jellemzői

  • Ideális kirakatplakátokhoz és dekorációhoz.
  • A felkasírozott nyomat szilárdságát kínálja - 1,3 mm vastag.
  • Éles, ragyogó képek fényes fehér felületen.
  • Egyszerűen használható az Epson UltraChrome- és UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatókban.
  • Selymes nyomatok matt kidolgozással.
  • A3+ (329x483 mm, 20 lap) és A2 (420x594 mm, 20 lap) csomagok.
  • Nagyobb méretben is elérhető: 24" x 30" és 30"x 40" hüvelykes lapok.
Kulcsszavak: printer Epson

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Nikon kiadja az első tükör nélküli DX formátumú fix objektívet

A Nikon ma bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

2023. május 31. 18:31

A Sony bejelentette legújabb ultraszéles látószögű zoomos vlogkameráját

A Sony bemutatja a ZV vlogkamera sorozatának második generációs kameráját, a ZV-1 II-t, amely rendkívül népszerű, piacvezető funkciókat tartalmaz. A ZV-1-nél szélesebb látószöggel a ZV-1 II segít a vloggereknek, hogy kiemelkedően fotogén képminőséggel még magával ragadóbb történeteket mesélhessenek.

2023. május 25. 15:42

A Nikon kiadja az agilis z 8 fényképezőgépet

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

2023. május 11. 11:23

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

2023. április 20. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39