Cisco: a Five Across technológiájával növelhető a weboldalak közösségépítő szerepe

forrás Prim Online, 2007. február 21. 17:36
A Cisco bejelentette, hogy megállapodást kötött a közösségi hálózati megoldások piacvezető szállítójaként számon tartott Five Across, Inc. cég megvásárlásáról.
A San Franciscó-i székhelyű Five Across saját fejlesztésű Connect Community Builder közösségépítő platformjával a cégek webhelyeiket nagyon egyszerűen teljes körű közösségi funkciókkal bővíthetik, és a felhasználók által létrehozott tartalmakkal – megosztott hang-, video- és képfájlokkal, blogokkal, webes közvetítésekkel (podcast) és profilokkal – tehetik színesebbé. Ezekkel a kapcsolattartó funkciókkal a cégek javíthatják az ügyfelekkel kialakított párbeszédet és fejleszthetik webhelyeik általános használhatóságát. A közösségi hálózati funkciók különösen a médiacégek, sportszövetségek, rajongói csoportok, illetve bármely olyan szervezet érdeklődésére tarthatnak számot, amely internetes közönségével kialakított kapcsolatát kívánja fejleszteni.

A Five Across céget 2003-ban alapították, és 11 alkalmazottat foglalkoztat a kaliforniai San Francisco városában. A tranzakció eredményeként a Five Across csapata és termékportfoliója a Dan Scheinman vezetése alatt álló CMSG keretén belül fog működni.

Az ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének harmadik negyedévében, 2007. április 28-ig kerül sor.
Kulcsszavak: hálózat Cisco

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rangos elismerést nyert el az LG ultramodern amerikai háztartásigép-gyára

Az LG Electronics (LG) háztartási készülékeket gyártó üzemét az Egyesült Államokban a Világgazdasági Fórum (WEF) a világ egyik vezető, ún. világítótorony minősítésű gyárává (Lighthouse Factory) választotta.

2023. január 29. 09:57

4 éven belül átveszik a vezetést az elektromos járművek Európában

Az elektromos és plug-in hibrid autók értékesítése Európában már 2027-re meghaladja az összes többi motortípus forgalmát, amivel a kontinens beelőzi az Egyesült Államokat és Kínát is – derül ki az EY nemzetközi elemzéséből. A tanulmány szerint 2040-re a belső égésű motorral hajtott járművek aránya az összes eladás kevesebb mint 1 százalékára zsugorodik világszerte. 

2023. január 28. 12:23

Évet értékelt a Binance: már 128 millióan használják a világ legnagyobb kriptotőzsdéjét

A kriptoszektor tavalyi, több platform számára válságos évében a piac legnagyobb cége, a Binance fejlődni tudott: jelentősen növelte ügyfelei számát, emelte többek között az innovációra és kiberbiztonságra szánt összeget, komoly segítséget nyújtott az ukrán humanitárius válság áldozatainak. Évértékelőjükben az iparág megújulását célzó stratégiájukról is közöltek fontos részleteket.

2023. január 28. 10:07

Megtorpanó IT iparág: vége a korlátlan növekedésnek?

Az elmúlt bő egy évtizedben a techcégeket a befektetők elsősorban növekedési potenciáljuk alapján értékelték, tekintet nélkül tényleges teljesítményükre. Most azonban megtorpant az iparág, és egyre gyorsulnak a leépítések az informatikában. Eyal Zucker, az Exadel budapesti irodájának vezetője szerint bizonyos szempontból új korszak kezdődik, amelynek során a növekedés hajszolása helyett a tényleges bevétel- és profittermelésre, valamint felhasználói elégedettségre kerül a hangsúly a tech-iparban. Ez a szemléletváltás szükséges és természetes folyamat, és bár sokaknak nehéz lesz, a szektor egésze jól jön ki belőle.

2023. január 27. 20:31

Ismét a legfenntarthatóbban működő cégek között a Schneider Electric

Sorban 12. alkalommal került be a legfenntarthatóbban működő vállalkozások százas rangsorába a Schneider Electric. A Corporate Knights által összeállított listán a saját iparágán belül az első, összesítésben pedig a hetedik helyen végzett a vállalat. 

2023. január 27. 12:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46