Gyakornoki programot indít a Pannon

forrás Prim Online, 2007. április 5. 12:05
Az idén nyáron diplomázó egyetemistáknak és főiskolásoknak Pannon Gyakornoki Program néven másfél éves képzést indít szeptembertől a Pannon. A magyar távközlési piac meghatározó szereplője elsősorban a műszaki és kereskedelmi területekről várja a végzősök jelentkezését.
„A Pannon Gyakornoki Program másfél éve alatt az új kollégák olyan munkatapasztalatokat szerezhetnek, melyeket más akár több év alatt, mivel egy  mentor felügyelete mellett különböző szakterületekkel ismerkednek meg a friss diplomások” – hangsúlyozta a képzés  jelentőségét Kőnig Róbert, a Pannon HR vezérigazgató-helyettese. „A program fél év külföldi munkalehetőséget is magában rejt, cégünk a Telenor-csoport tagja, így a legjobbak európai vagy ázsiai leányvállalatoknál is kipróbálhatják a valós élet munkafeladatait”– tette hozzá.

Az új kollégák 18 hónapos kitartó és eredményes munkája akár szakértői karrier kezdetét is jelentheti a Pannonnál. A programra 2007. április 30-ig lehet jelentkezni a gyakornokiprogram@pannon.hu címre elküldött magyar és angol nyelvű önéletrajzzal.

Az emberi erőforrások fejlesztésének legkiemelkedőbb nemzetközi elismerését, az „Investor in People” díjat 2004 februárjában hazánkban elsőként a Pannon nyerte el, mely a Pannon életében és a közép-kelet-európai HR-kultúrában is mérföldkőnek számított.

További részletek: http://www.pannon.hu/pannon/karrier/gyakornoki_program/

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilitással segítette a Europcar a koronavírus elleni küzdelmet

A Europcar Autókölcsönző számára fontos, hogy hozzájáruljon és megkönnyítse az emberek mobilitását. Ezért az elmúlt időszakban a rendelkezésre álló eszközeivel olyan szervezetek munkáját támogatta és folyamatosan támogatja, mint a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Etesd a dokit! kezdeményezés. Továbbá segítette a United Way Magyarország, OtthON- Iskolát minden otthonba! programját, valamint asztali számítógépeket ajánlott fel egy borsod megyei település iskolájának, ezzel megkönnyítve a diákok és a tanárok munkáját. 

2020. május 30. 15:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás