Három új Nokia telefon

Milkovits Gábor, 2007. június 1. 08:34

A Nokia három új mobiltelefont dob hamarosan piacra, köztük egy felsőkategóriás acélházas modellt, illetve két 3G készüléket.

A négysávos GSM/EGPRS/GPRS Nokia 8600 Luna rozsdamentes acél és üveg kivitelben készül, és 2 megapixeles kamerával van felszerelve. A 10,7x4,5x1,59 cm-es méretű, 143 gramm tömegű, szétcsúsztatható készüléken Symbian Series 40 szoftver fut, és akkumulátorának egy feltöltésével mintegy 3 és fél óra beszélgetést, illetve 10 napos készenléti időt biztosít. A telefon elsősorban a minőségi alapanyagok miatt a felső árkategóriába lett pozícionálva, így 700 eurós nettó áron lesz kapható, még júniusban.

A kompakt Nokia 6500 Classic 9,5 mm-es vastagságával mindez idáig az egyik legvékonyabb Nokia készülék. A Series 40 platformú, 3G WCDMA/négysávos GSM telefon 2 megapixeles kamerával, és a szokásos funkciók mellett 1 GB belső memóriával, valamint MicroUSB csatlakozóval is rendelkezik. A szupervékony mobil a harmadik negyedévtől kerül forgalomba, 320 eurós összegért.

A szétcsúsztatható, szintén harmadik generációs Nokia 6500 Slide egy 3,2 megapixeles, dupla vakus, Carl Zeiss optikás kamerát kapott, emellett pedig nagyméretű, 2,2”-es QVGA kijelzővel van ellátva. Az előoldalon található kiegészítő kamera lehetővé teszi a videotelefonálást is. A szintén Series 40 operációs rendszerű telefon olyan előre telepített multimédiás szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Adobe Photoshop, a Flickr, illetve a PictBridge, és támogatja a push e-mail levelezőszolgáltatást is. Az FM rádióval és MicroSD kártyacsatlakozóval is rendelkező készülék 370 euróért lesz beszerezhető a harmadik negyedévtől.

Kulcsszavak: mobiltelefon Nokia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39