A Mail2Web.com a Microsoft Partner Programban

OTS - Cégvonal, 2007. június 11. 09:03

A Mail2web.com bejelentette, hogy tagja lett a "Microsoft Gold Certified Partner Excellence Program"-nak. A Microsoft Partner Programban négy vagy több alkalmazással részt vevő, valamint ügyfeleiket innovatív alkalmazásaikkal és hozzáadott értékkel szolgáló vállalatokat ismerik el.

A Mail2Web.com kollaborációs és virtuális munkahelyi megoldásokat nyújtó SaaS (Software as a Service) szoftver szolgáltatásokra szakosodott 1997-től. Szolgáltatásai kiterjednek távoli email elérés biztosítására többféle platformról, kulcsrakész Microsoft Exchange és Microsoft SharePoint alapú megoldásokra, nemzetközileg elérhető roaming dialup és Wi-Fi internet kapcsolatra, platformok közötti és mobil sms szolgáltatásokra, sokoldalú és egymást kiegészítő virtuális munkahelyi szolgáltatásokra, beleértve a mobil kommunikációt is, valamint VoIP és műholdas kommunikációra. Minden egyes szolgáltatása mobil készülékeken is elérhető, beleértve a BlackBerry készülékeket, a Microsoft Windows Mobile operációs rendszert futtató készülékeket, Microsoft ActiveSync kompatiblis készülékeket, beleértve a Nokia, a SonyEricsson, a Motorola, az LG, a Samsung és a HTC márkákat. Minden egyes szolgáltatása elérhető bármely személyi számítógépről is függetlenül az internetes csatlakozás módjától. A Mail2Web.com 16 millió ügyféllel rendelkezik a világ 220 országában és 26 nyelven nyújt szolgáltatást.

A Mail2web.com-nak teljesítenie kellett a négy vagy annál több alkalmazás kifejlesztését előíró feltételt a Microsoft Patrtner Porgram keretében ahhoz, hogy megszerezze a jogosultságot a Microsoft Gold Certified Partner Excellence Programban való részvételre. A Microsoft Competencies célja megkönnyíteni valamely alkalmazástípus iránt érdeklődő ügyfél számára a Microsoft technológiában megfelelő jártassággal rendelkező partner kiválasztását. Minden egyes minősítési szint egyedi követelmény- és előnyrendszert alkot az adott technológiai partner sajátos képességeinek és szolgáltatásainak pontos ábrázolása érdekében.

- Az értékes képzési és üzleti fejlesztési lehetőségekkel rendelkező Microsoft Competencies piaci versenyelőnyhöz juttatja technológiai partnereit - jelentette ki Lora Gernon, a Microsoft Canada Co. partneri csoportjának igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30