A Mail2Web.com a Microsoft Partner Programban

OTS - Cégvonal, 2007. június 11. 09:03

A Mail2web.com bejelentette, hogy tagja lett a "Microsoft Gold Certified Partner Excellence Program"-nak. A Microsoft Partner Programban négy vagy több alkalmazással részt vevő, valamint ügyfeleiket innovatív alkalmazásaikkal és hozzáadott értékkel szolgáló vállalatokat ismerik el.

A Mail2Web.com kollaborációs és virtuális munkahelyi megoldásokat nyújtó SaaS (Software as a Service) szoftver szolgáltatásokra szakosodott 1997-től. Szolgáltatásai kiterjednek távoli email elérés biztosítására többféle platformról, kulcsrakész Microsoft Exchange és Microsoft SharePoint alapú megoldásokra, nemzetközileg elérhető roaming dialup és Wi-Fi internet kapcsolatra, platformok közötti és mobil sms szolgáltatásokra, sokoldalú és egymást kiegészítő virtuális munkahelyi szolgáltatásokra, beleértve a mobil kommunikációt is, valamint VoIP és műholdas kommunikációra. Minden egyes szolgáltatása mobil készülékeken is elérhető, beleértve a BlackBerry készülékeket, a Microsoft Windows Mobile operációs rendszert futtató készülékeket, Microsoft ActiveSync kompatiblis készülékeket, beleértve a Nokia, a SonyEricsson, a Motorola, az LG, a Samsung és a HTC márkákat. Minden egyes szolgáltatása elérhető bármely személyi számítógépről is függetlenül az internetes csatlakozás módjától. A Mail2Web.com 16 millió ügyféllel rendelkezik a világ 220 országában és 26 nyelven nyújt szolgáltatást.

A Mail2web.com-nak teljesítenie kellett a négy vagy annál több alkalmazás kifejlesztését előíró feltételt a Microsoft Patrtner Porgram keretében ahhoz, hogy megszerezze a jogosultságot a Microsoft Gold Certified Partner Excellence Programban való részvételre. A Microsoft Competencies célja megkönnyíteni valamely alkalmazástípus iránt érdeklődő ügyfél számára a Microsoft technológiában megfelelő jártassággal rendelkező partner kiválasztását. Minden egyes minősítési szint egyedi követelmény- és előnyrendszert alkot az adott technológiai partner sajátos képességeinek és szolgáltatásainak pontos ábrázolása érdekében.

- Az értékes képzési és üzleti fejlesztési lehetőségekkel rendelkező Microsoft Competencies piaci versenyelőnyhöz juttatja technológiai partnereit - jelentette ki Lora Gernon, a Microsoft Canada Co. partneri csoportjának igazgatója.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világszerte 100 milliónál tart a Lime e-rolleres utak száma

A zöld közlekedési megoldásokat kínáló mikromobilitási szolgáltató összesen 9000 tonnával csökkentette a városi közlekedésből származó CO2-kibocsátást a világ több mint 120 városában. Budapesten kiemelkedően magas az elektromos rollerek iránti érdeklődés, a felhasználók átlagosan 14 perces utakat tesznek meg a Lime környezetbarát járműveivel.

2019. szeptember 18. 19:45

Új felsővezetők a KPMG-nél

16 év után új vezérigazgatója lesz a KPMG magyarországi irodájának. 2019. október 1-én Robert Stöllingertől Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője veszi át a stafétát a vezető partneri pozícióban. Beer Gábor, a cég adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partnere lesz az üzleti tanácsadási részleg vezetője, illetve egyben a helyettes vezető partneri pozíciót is ő tölti majd be.

2019. szeptember 18. 14:32

Meghosszabbítja stratégiai együttműködését a Siemens és a BME

Partnerségük 21. évébe lépve a Siemens és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tovább bővíti együttműködését: az 5 évre meghosszabbított keretszerződéshez a Siemens-csoport több tagvállalata is csatlakozik. A megállapodás ünnepélyes aláírásakor ezen vállalatok vezetői is megosztották a partnerséggel kapcsolatos terveiket és céljaikat.

2019. szeptember 18. 09:31

Új nemzetközi informatikai cég a hazai piacon

A magyar piacon is megjelent a Microsoft Dynamics kiemelt nemzetközi partnere, a COSMO CONSULT csoport, az egyik legnagyobb német, vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozó cég. A 12 országban jelenlévő, 130 millió euró éves forgalmú, több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat egy intenzív, kelet-európai terjeszkedés első állomásaként a mindkét országban piacvezető magyarországi ERP szolgáltatót, az XAPT Solutionst, és annak romániai leányvállalatát vásárolta meg. A lépéssel az XAPT neve fokozatosan eltűnik, és a vállalkozások a COSMO CONSULT neve alatt, kibővült portfolióval működnek tovább.

2019. szeptember 18. 08:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás