iTunes azonosító kell az iPhone-hoz

Milkovits Gábor, 2007. június 13. 22:28

A Wall Street Journal értesülése szerint az AT&T ügyfelei csak Apple iTunes azonosító segítségével tudják majd használni iPhone okostelefonjukat.

Mindez az AT&T leendő készüléktulajdonosoknak küldött e-mailjében szerepel, természetesen valahol a vége felé, mindenfajta kiemelés nélkül. Az persze eddig is egyértelmű volt, hogy az iPhone-ra csakis az iTunes-ról lehet majd zenéket letölteni, mégis érdekes kérdés, hogy a fentiek fényében mit tegyenek azok, akiket csak az érintőképernyős kezelőfelület, a divatos kivitel, illetve az okostelefonos funkciók késztetnek a készülék megvételére, de eszük ágában sincs zenét letölteni az iTunes-ról. Lehetséges, hogy az Apple előzetes piackutatásának fényében az ilyen személyek száma a nullához közelít, a hír sajtóvisszhangja azonban nem ezt sugallja.

Az Apple részéről egyelőre nem kommentálták az AT&T-től származó információt, és a telefontársaság sem nyilatkozott ezzel kapcsolatban. Annak ellenére, hogy az iPhone hivatalos amerikai premierjéig már csak bő két hét van hátra, az Apple még mindig a cégnél szokásos titkolódzás ködébe burkolja az iPod-hoz hasonló slágernek szánt terméket.

Kulcsszavak: jog iTunes mobiltelefon Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás