EnterNet Dell márkabolt nyílt Budapesten

forrás Prim Online, 2007. június 27. 17:42

A mai napon hivatalosan is megnyílt Kelet-Közép-Európa első Dell üzlet- és bemutatóterme a WestEnd bevásárlóközpontban. A Dell és EnterNet együttműködésének köszönhetően kialakított márkaboltban a Dell mobil termékskálájának, többek között az Inspiron és XPS termékcsaládnak, valamint a monitoroknak szinte minden darabja megtekinthető, kipróbálható és megvásárolható.

Közép- és Kelet-Európában elsőként hazánkban nyílt Dell üzlet- és bemutatóterem, a WestEnd City Center bevásárlóközpontban. A szaküzletben a Dell szinte teljes mobil termékpalettája megtalálható. A notebookok és monitorok mellett megtekinthetők a Dell további termékei, az asztali számítógépek, szerverek, adattárolók is. A helyszín, ahol a Dell termékei közvetlenül is megvásárolhatók, bemutatóterem is egyben: a termékek nemcsak megtekinthetők, de kipróbálhatók is. Az EnterNet Dell márkaboltban helyet kapott például a szórakoztatásra tervezett XPS M2010 notebook, az XPS termékcsalád egyik csúcsmodellje, mely egyedülállóan ötvözi az asztali számítógépek és notebookok legjobb tulajdonságait.

Az EnterNet Dell márkaboltban a vásárlók áruhitel segítségével azonnal megvásárolhatják a kiválasztott termékeket, a vállalatok számára pedig részletfizetési lehetőséget biztosít az EnterNet.

A szaküzlet- és bemutatóterem a WestEnd City Center földszintjén, a Bocskai István kiskörúton található.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

A KPMG és a Microsoft globális ESG Akadémiát indított

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági témákban.

2023. szeptember 30. 16:52

Mesterséges intelligenciával harcol a Binance a tiltott piacbefolyásolás ellen

Nagy mennyiségű adat elemzésére alkalmas, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftvert használ a Binance a tiltott piacbefolyásolás azonosítására a kriptoszektorban. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje más cégekkel és a hatóságokkal is együttműködik annak érdekében, hogy a gyanús szereplőket ne csak a saját platformjáról, hanem a teljes piacról el lehessen távolítani. Ugyanakkor a befektetőknek is érdemes odafigyelniük azokra a jelekre, amelyek az árakat manipuláló tevékenységekre utalnak.

2023. szeptember 30. 13:24

Mostantól a Liberty irodaházban működik az eMAG hazai központja

2023 nyarának végén az eMAG Magyarország új székházba, a Wing Zrt. által fejlesztett Liberty irodaház déli szárnyába költözött a Könyves Kálmán körúton. A legnagyobb magyar e-kereskedő*  a 40 ezer négyzetméter alapterületű irodaház harmadik és negyedik emeletét, mintegy 3800 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Ide tette át székhelyét a cégcsoport két másik brandje, a Sameday futárszolgálat és a felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu is.

2023. szeptember 30. 11:40

Stratégiai megállapodást írt alá a Corvinus és az ExxonMobil

A piacvezető magyar gazdasági egyetem és az energiaipari cég magyarországi leányvállalata együttműködésének fő célja, hogy a kölcsönös fejlődés érdekében szorosabbra fűzzék az oktatás-kutatás, valamint a gazdasági szféra kapcsolatát. 

2023. szeptember 30. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38