EnterNet Dell márkabolt nyílt Budapesten

forrás Prim Online, 2007. június 27. 17:42

A mai napon hivatalosan is megnyílt Kelet-Közép-Európa első Dell üzlet- és bemutatóterme a WestEnd bevásárlóközpontban. A Dell és EnterNet együttműködésének köszönhetően kialakított márkaboltban a Dell mobil termékskálájának, többek között az Inspiron és XPS termékcsaládnak, valamint a monitoroknak szinte minden darabja megtekinthető, kipróbálható és megvásárolható.

Közép- és Kelet-Európában elsőként hazánkban nyílt Dell üzlet- és bemutatóterem, a WestEnd City Center bevásárlóközpontban. A szaküzletben a Dell szinte teljes mobil termékpalettája megtalálható. A notebookok és monitorok mellett megtekinthetők a Dell további termékei, az asztali számítógépek, szerverek, adattárolók is. A helyszín, ahol a Dell termékei közvetlenül is megvásárolhatók, bemutatóterem is egyben: a termékek nemcsak megtekinthetők, de kipróbálhatók is. Az EnterNet Dell márkaboltban helyet kapott például a szórakoztatásra tervezett XPS M2010 notebook, az XPS termékcsalád egyik csúcsmodellje, mely egyedülállóan ötvözi az asztali számítógépek és notebookok legjobb tulajdonságait.

Az EnterNet Dell márkaboltban a vásárlók áruhitel segítségével azonnal megvásárolhatják a kiválasztott termékeket, a vállalatok számára pedig részletfizetési lehetőséget biztosít az EnterNet.

A szaküzlet- és bemutatóterem a WestEnd City Center földszintjén, a Bocskai István kiskörúton található.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több időt igényel az álláskeresés, mint egy évvel korábban

Minimálisan csökkent az aktív álláskeresők aránya egy év alatt a hazai munkaerőpiacon, minden második dolgozó elégedett jelenlegi helyével, vagy legalábbis nem gondolkodik a váltáson. 1500 fő megkérdezésével készítette el rendszeres, negyedéves reprezentatív felmérését a Profession.hu 2024 elején, amelyben az álláskeresési státuszt és szokásokat vizsgálja.

2024. március 1. 11:35

Csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. 

2024. február 29. 20:17

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.

2024. február 29. 18:59

A GreenGo a külső kerületekben és az agglomerációban erősít

Az autómegosztók sikerének és népszerűségének egyik kulcsa, hogy a felhasználók számára elérhető-e a szolgáltatás mindennapi életük fontos helyszínei közelében. A szolgáltatási terület bővíthetőségének korlátait a GreenGo most Külső Zónák megnyitásával bontotta le, megnyitva a bérlés lehetőségét Csepeltől Budafokig, egyben segítve az agglomerációs városok fenntarthatósági törekvéseit is.

2024. február 29. 17:30

Az ABB energiagazdálkodási megoldást vezet be az ivóvíz- és szennyvízágazatban

Az ABB bevezette az ABB Ability OPTIMAX energiagazdálkodási megoldását az ivóvíz- és szennyvízágazat számára, melynek segítségével az üzemeltetők meghatározhatják a telephelyeken belüli elkerülhető energiaveszteségeket. A digitális optimalizáló eszköz több eszköz összehangolt vezérlésével, valamint az adatok és a folyamatok láthatóságával csökkentheti az energiafelhasználást és az energiaköltségeket.

2024. február 29. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30