Már itthon is elérhető az IFS Applications 7.5

Mészáros Péter, 2007. október 24. 07:28

Az IFS AB berlini világkonferenciájának megnyitóján Alastair Sorbie a cég elnök-vezérigazgatója 39 ország több mint 1000 résztvevője előtt jelentette be az IFS komponens alapú integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját az IFS Applications 7.5-t. Az új verzió valamennyi piacra vonatkozóan közös forráskódra épül, mely a korábbi regionális, illetve ország-specifikus kódokhoz képest jelentősen hatékonyabb fejlesztést, terméktámogatást és termékfrissítést eredményez.

A világkonferencián bemutatásra került az IFS Aurora névre keresztelt új generációs felhasználói felülete is, melyet az IFS Applications 7.5-tel rendelkező ügyfelek már használhatnak majd a piaci megjelentést követően.

„IFS Applications 7.5, mely szolgáltatásközpontú architektúrára (SOA) épülő, hetedik generációs komponens alapú alkalmazás,” – jelentette be az új verziót Alastair Sorbie elnök-vezérigazgató. „Ügyfeleinkkel közösen dolgoztunk a felhasználói élmény javításán, valamint azon, hogy a hatékonyság növelésével valódi üzleti előnyt nyújtsunk. A vállalatoknak manapság olyan iparág-specifikus funkcionalitásra van szükségük, mely támogatja őket a növekedésben, és olyan agilitást nyújt számukra, melyre a nemzetközi piacon szükségük van versenyképességük fokozására.”

Az IFS Applications 7.5 2007. október 11-től érhető el hivatalosan és az első bevezetési projektek mind nemzetközi szinten, mind pedig Magyarországon meg is kezdődnek közvetlenül ezen időpontot követően.

Az IFS Applications 7.5 piacra dobása mellett a Svédország egyik legnagyobb turisztikai látványosságának számító Aurora Borealisról, azaz az „Északi Fény”-ről elnevezett felhasználói felület bejelentése volt a legfontosabb esemény. Az Aurora olyan innovatív üzleti alkalmazás felület, mely képes alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és munkastílusához. Az új ergonómikus tervezés, a beágyazott Google-stílusú kereső, valamint a korszerű fájlformátumok integrált kezelése jelentős mértékben javítja az IFS Applications rendszerrel való felhasználói interakciót, növelve ez által a termelékenységet.

Az Aurora felhasználói felület 2008-ban kerül majd piacra, mint az IFS Applications 7.5 kiegészítése.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció mentén szakad ketté a hazai vállalati szektor

Az RnD Strategy Kft. közösen a Kantar – Hoffman nemzetközi piackutató céggel az elmúlt 20 év legátfogóbb innovációs kutatását végezte el 2022 júliusában. A kutatás a soft kvóta régióra és fő nemzetgazdasági ágazatokra vonatkozva zajlott; ezek a mezőgazdaság, az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás.

2022. október 2. 14:18

Több év kihagyás után sem lehetetlen visszatérni a munkaerőpiacra

Több éves kihagyás után gyakran egy konferenciahívás elindítása sem magától értetődő a munka világába visszatérők számára, megkopik a szakmai és nyelvtudás. Ebben segít a Morgan Stanley Return to Work – Lendülj újra munkába! programja, amelyet hetedik éve hirdet meg Budapesten a globális pénzintézet. A 16 hetes képzés azoknak segít, akik legalább egy év kihagyás után szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra. A programra 2022. október 30-ig lehet jelentkezni.

2022. október 2. 11:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38