Már itthon is elérhető az IFS Applications 7.5

Mészáros Péter, 2007. október 24. 07:28

Az IFS AB berlini világkonferenciájának megnyitóján Alastair Sorbie a cég elnök-vezérigazgatója 39 ország több mint 1000 résztvevője előtt jelentette be az IFS komponens alapú integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját az IFS Applications 7.5-t. Az új verzió valamennyi piacra vonatkozóan közös forráskódra épül, mely a korábbi regionális, illetve ország-specifikus kódokhoz képest jelentősen hatékonyabb fejlesztést, terméktámogatást és termékfrissítést eredményez.

A világkonferencián bemutatásra került az IFS Aurora névre keresztelt új generációs felhasználói felülete is, melyet az IFS Applications 7.5-tel rendelkező ügyfelek már használhatnak majd a piaci megjelentést követően.

„IFS Applications 7.5, mely szolgáltatásközpontú architektúrára (SOA) épülő, hetedik generációs komponens alapú alkalmazás,” – jelentette be az új verziót Alastair Sorbie elnök-vezérigazgató. „Ügyfeleinkkel közösen dolgoztunk a felhasználói élmény javításán, valamint azon, hogy a hatékonyság növelésével valódi üzleti előnyt nyújtsunk. A vállalatoknak manapság olyan iparág-specifikus funkcionalitásra van szükségük, mely támogatja őket a növekedésben, és olyan agilitást nyújt számukra, melyre a nemzetközi piacon szükségük van versenyképességük fokozására.”

Az IFS Applications 7.5 2007. október 11-től érhető el hivatalosan és az első bevezetési projektek mind nemzetközi szinten, mind pedig Magyarországon meg is kezdődnek közvetlenül ezen időpontot követően.

Az IFS Applications 7.5 piacra dobása mellett a Svédország egyik legnagyobb turisztikai látványosságának számító Aurora Borealisról, azaz az „Északi Fény”-ről elnevezett felhasználói felület bejelentése volt a legfontosabb esemény. Az Aurora olyan innovatív üzleti alkalmazás felület, mely képes alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és munkastílusához. Az új ergonómikus tervezés, a beágyazott Google-stílusú kereső, valamint a korszerű fájlformátumok integrált kezelése jelentős mértékben javítja az IFS Applications rendszerrel való felhasználói interakciót, növelve ez által a termelékenységet.

Az Aurora felhasználói felület 2008-ban kerül majd piacra, mint az IFS Applications 7.5 kiegészítése.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021 harmadik negyedévében az OPPO Európában 45 százalékos éves növekedést ért el

A Canalys* piackutató adatai szerint 2021 harmadik negyedévében az OPPO növekedés tekintetében minden versenytársat maga mögé utasított a közép- és kelet-európai régióban, az olyan fontos piacokon is mint például Románia (+130% év/év), Törökország +60% (év/év), vagy Lengyelország (+44%/év). Az összességében 45 százalékos éves növekedés rávilágít az OPPO  egyre nagyobb népszerűségére a régióban, illetve hozzájárult ahhoz, hogy a márka megszilárdítsa pozícióját Európa negyedik legnagyobb okostelefon-gyártójaként.

2021. december 8. 12:29

6,5 milliárdos közbeszerzést nyert a Delta Systems

Jelentős értékű, 6,5 milliárd forintos közbeszerzés nyertese lett a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló Delta Systems Kft. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) harmincezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos feltételes közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a cégcsoportot. Az informatikai eszközök nyolc megye köznevelési intézményeiben járulnak hozzá az oktatási szektor digitális felzárkóztatásához. 

2021. december 8. 11:10

Az Eplan bemutatta az eManage új, kibővült funkcionalitású verzióját

Az eManage ingyenes verziója már korábban is lehetővé tette a felhasználók számára az Eplan Platform projektek felhőkörnyezetben történő feltöltését, megosztását és kezelését. Az Eplan most bemutatta a szoftver teljes funkcionalitású verzióját, amely lényegesen több hozzáadott értéket tartalmaz: a felhőben elérhetők a törzsadatok, valamint a kiegészítő dokumentumok, a kapacitást pedig nagyobb teljesítmény növeli. Az OEM-eket, rendszerintegrátorokat, gépgyártókat és üzemeltetőket összekapcsoló alkalmazás középpontjában az együttműködés áll.

2021. december 8. 09:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45