Már itthon is elérhető az IFS Applications 7.5

Mészáros Péter, 2007. október 24. 07:28

Az IFS AB berlini világkonferenciájának megnyitóján Alastair Sorbie a cég elnök-vezérigazgatója 39 ország több mint 1000 résztvevője előtt jelentette be az IFS komponens alapú integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját az IFS Applications 7.5-t. Az új verzió valamennyi piacra vonatkozóan közös forráskódra épül, mely a korábbi regionális, illetve ország-specifikus kódokhoz képest jelentősen hatékonyabb fejlesztést, terméktámogatást és termékfrissítést eredményez.

A világkonferencián bemutatásra került az IFS Aurora névre keresztelt új generációs felhasználói felülete is, melyet az IFS Applications 7.5-tel rendelkező ügyfelek már használhatnak majd a piaci megjelentést követően.

„IFS Applications 7.5, mely szolgáltatásközpontú architektúrára (SOA) épülő, hetedik generációs komponens alapú alkalmazás,” – jelentette be az új verziót Alastair Sorbie elnök-vezérigazgató. „Ügyfeleinkkel közösen dolgoztunk a felhasználói élmény javításán, valamint azon, hogy a hatékonyság növelésével valódi üzleti előnyt nyújtsunk. A vállalatoknak manapság olyan iparág-specifikus funkcionalitásra van szükségük, mely támogatja őket a növekedésben, és olyan agilitást nyújt számukra, melyre a nemzetközi piacon szükségük van versenyképességük fokozására.”

Az IFS Applications 7.5 2007. október 11-től érhető el hivatalosan és az első bevezetési projektek mind nemzetközi szinten, mind pedig Magyarországon meg is kezdődnek közvetlenül ezen időpontot követően.

Az IFS Applications 7.5 piacra dobása mellett a Svédország egyik legnagyobb turisztikai látványosságának számító Aurora Borealisról, azaz az „Északi Fény”-ről elnevezett felhasználói felület bejelentése volt a legfontosabb esemény. Az Aurora olyan innovatív üzleti alkalmazás felület, mely képes alkalmazkodni a felhasználók igényeihez és munkastílusához. Az új ergonómikus tervezés, a beágyazott Google-stílusú kereső, valamint a korszerű fájlformátumok integrált kezelése jelentős mértékben javítja az IFS Applications rendszerrel való felhasználói interakciót, növelve ez által a termelékenységet.

Az Aurora felhasználói felület 2008-ban kerül majd piacra, mint az IFS Applications 7.5 kiegészítése.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás