Arculatot vált az Antenna Hungária

Kovács Attila, 2008. március 10. 12:26

Az Antenna Hungária, Magyarország piacvezető műsorszóró cége 2008. március 10-én logót és arculatot változtat.

A korábbi Swisscom leányvállalat 2007 júliusa óta tagja a francia TDF-csoportnak. A logó, amely egy kéz lenyomatát ábrázolja, és a TDF közös arculati elemeként jelenik meg a különböző piacokon, a csoport tevékenységének humán szemléletét szimbolizálja, illetve az Antenna Hungária csatlakozását jelenti a TDF átfogó márkájához.A kéz a TDF-csoport által képviselt értékeket szimbolizálja, amelyeket az Antenna Hungária szintén magáénak vall. Az új arculattal az Antenna Hungária vevői számára a megbízhatóság és az innováció – két, a vállalat hagyományaiból fakadó érték – ígéretét hangsúlyozza. A logó és az új betűtípusok színkombinációival a társaság a márka fokozott felismerhetőségét biztosítja.

 

Az arculatváltás alkalmából ma tartott sajtótájékoztatón László Géza, az Antenna Hungária (AH) igazgatóságának az elnöke többek között elmondta: a TDF már kilenc európai országban van jelen, mivel a nemzetközi műsorszórásban lát lehetőségeket. Jean-Francois Fenech, az AH vezérigazgatója több fontos megállapítása közül kiemelhetők a következők:

- újdonság, hogy az AH a távközlési szolgáltatók számára infrastruktúra- és karbantartási szolgáltatásokat is kínál,
- a vállalat a műsorszóró és távközlési vállalatok konvergenciáját is ki szeretné használni;
- A TDF csoport tagjaként az AH új interaktív szolgáltatásokat is tervez piacra hozni;
- 2008 a "kihívás éve" az AH számára, hiszen vállalat indul a digitális multiplex tenderen;
- a jelenleg 210 adótoronnyal rendelkező vállalat komoly, (az üzleti terv részvényesek általi elfogadásával) évi átlag 4-7 milliárd forintos, beruházást tervez Magyarországon;
- jelentős lesz a bevételek átalakulása, hiszen amíg a mai teljes árbevétel 60%-a származik az analóg szegmensből, addig 4-5 év múlva a bevétel többsége a digitális szegmens fogja adni;

A Prím kérdésére (hogyan alakul a vállalati struktúra és létszám) Fenech számadatokat nem kívánt mondani, mivel a vállalat idei költségvetését még nem fogadták el. Megemlítette azonban, hogy várható az igényeknek megfelelő folyamatos átszervezés, szükség esetén akár korábban kiszervezett szolgáltatásokat is visszavesznek.


Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vezető konténerfelügyeleti vállalatot vásárol fel a SUSE

A SUSE bejelentette, hogy megállapodást kötött a Rancher Labs felvásárlására. A kaliforniai székhelyű, nyílt forráskódú szoftverekkel foglalkozó vállalat piacvezető Kubernetes-felügyeleti platformot kínál ügyfeleinek. Az akvizíciónak és a két portfólió egyesülésének köszönhetően az ügyfelek a jövőben még egyszerűbben helyezhetik üzembe és felügyelhetik a konténerizált szolgáltatásokat bármilyen környezetben, beleértve az adatközpontokat, a peremhálózatokat és a felhőt.

2020. július 10. 11:58

Az elsők között vált folyamatos távmunkára a Vodafone Magyarország

Hazánkban egyedülálló módon a Vodafone Magyarország júliustól az ügyfélszolgálatos kollégák számára is lehetőséget biztosít a folyamatos távmunkára. A vállalat ügymenetében eddig is napi rutint jelentett az otthoni munkavégzés, azonban az elmúlt hónapok tapasztalatai rámutattak arra, hogy ezt a megközelítést olyan területeken – így az ügyfélszolgálatra – is be lehet vezetni, ahol eddig elképzelhetetlen lett volna. A programra jelentkező kollégáknak a vállalat a járványt követően is lehetőséget biztosít a távmunkára, ezzel úttörő szerepet vállalva az innovatív, digitális munkavégzés kialakításában. 

2020. július 10. 10:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás