Már OTP bankautomatáinál is tölthető a NeoPhone-kártya

forrás Prim Online, 2008. március 28. 14:44

Az Invitel alternatív olcsótelefon-szolgáltatása, a NeoPhone új szolgáltatási extrával gazdagodott. A hívókártyás és internetes telefon (VoIP) megoldást egyaránt nyújtó NeoPhone szolgáltatás egyenlege ezentúl az OTP Bank bankjegy-automatáinál is feltölthető. Az Invitel április 1-je és június 30-a között minden feltöltéskor 10% bónusszal növeli az egyenleget.

Az Invitel Zrt. és az OTP Bank Nyrt. megállapodásának köszönhetően 2008. március 18-tól a NeoPhone használóinak lehetősége nyílik NeoPhone-Hívókártya, illetve NeoPhone-NetTelefon egyenlegük közvetlen feltöltésére az OTP Bank bankjegy-automatáin keresztül. A kártyabirtokosok az OTP Bank 1 742 bankjegy-automatáján kényelmesen, gyorsan és egyszerűen tölthetik fel egyenlegüket. A NeoPhone hívó- és nettelefonkártyái országszerte 4000 helyen vásárolhatók meg, főleg benzinkutaknál, hírlapárusoknál és a postahivatalokban.

Ha a NeoPhone-Hívókártya használói 2008. április 1. és június 30. között új kártyát vásárolnak, és azt el is kezdik használni, illetve meglévő kártyájuk egyenlegének vagy NeoPhone-NetTelefon egyenlegük feltöltéskor plusz 10%-os lebeszélhető keretben részesülnek.

Az OTP bankjegy-automatán, vagy a Lapker újságosok és független boltok POS terminálján keresztül, valamint online feltöltés esetén további, akár 7%-os ajándék egyenleget is biztosít az Invitel ügyfeleinek, a 10%-os bónuszon felül. Egy 10 000 Ft-os Neophone kártya vásárlásakor például a kedvezmény 10+7%, azaz a kártyáról 11.700 forint lesz lebeszélhető.

NeoPhone


A NeoPhone NetTelefon internet alapú (VoIP) telefon szolgáltatás rendkívül alacsony percdíjakkal, visszahívási opcióval, továbbá virtuális telefonszámmal és a NeoPhone rendszerén belül ingyenes hívással. Az internetes telefonáláshoz nincs szükség másra, mint egy számítógépre és egy internet kapcsolatra, de a kényelmesebb telefonáláshoz számítógép helyett választható IP telefon is. A kártya használatához nincs szükség szerződéskötésre, csak egy egyszerű internetes regisztrációra. Nincs belépési- és havi díj sem, a percdíjak pedig sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos telefonszolgáltatás esetében.

Kulcsszavak: Invitel OTP VoIP iptelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39