100 ezer kábelnetes internet-előfizető a T-Online-nál

forrás Prim Online, 2008. július 15. 14:23

A magyar internetpiac vezető szolgáltatójának, a T-Online-nak a kábelnetes ügyfélszáma a héten elérte a 100 ezret, így a szolgáltató összesen már közel 500 ezer szélessávú előfizetőt szolgál ki.

Az ország 1800 településén jelen lévő T-Online a DSL mellett egyre több helyen kábelhálózaton is kínál internetszolgáltatást, és ez utóbbi megoldás az ügyfelek körében egyre népszerűbb: a teljes ügyfélkörön belül az arra előfizetők száma ezen a héten elérte a 100 ezret. A kábelnet előnye az egyszerű hozzáférés, illetve az, hogy a kábelnetes csomagok megrendelésének ugyan nem feltétele más szolgáltatás előfizetése, meglévő kábeltévé-előfizetés mellé azonban azonnal és könnyen megrendelhető. A T-Online kábelnetre előfizetők 4 különböző díjcsomag közül választhatnak, 1 éves hűségnyilatkozat esetén pedig már 2990 forintos havi díjjal is elérhetik az internetet. A kábeltévés internetkapcsolattal jó minőségben élvezhetőek az online video- vagy hangközvetítések, és nagyobb méretű fájlok letöltése sem okoz gondot. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a T-Online kábelnet-szolgáltatás jelenleg már az alábbi helyeken igényelhető:
Budapest II., III., VIII., X., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XX., XXIII. kerületeinek, valamint Békés, Békéscsaba, Csömör, Deszk, Doboz, Dunakeszi, Esztergom, Fót, Göd, Gyula, Hódmezővásárhely, Isaszeg, Kiszombor, Makó, Mindszent, Orosháza, Szeged, Tura, Vecsés, Veresegyház, Diósd, Érd, Nagykovácsi, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Sóskút, Üröm meghatározott területein + Szeged-Kiskundorozsma, Forráskút, Bordány, Zsombó, Algyő, Edelény, Boldva, Ziliz, Nyomár, Hangács, Tardona, Berente, Budakalász, Kaposvár bizonyos részein.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09