SAP World Tour'09: legnagyobb hazai IT-üzleti konferencia

forrás Prim Online, 2009. szeptember 14. 15:25

Hazai állomásán, Siófokon elkezdődött az SAP nemzetközi rendezvénysorozata, az SAP World Tour konferencia. A rendezvény több mint 700 fős résztvevői létszámával Magyarország legnagyobb IT-üzleti eseményének számít.

A szoftvercég azon IT által támogatott üzleti stratégiákat mutatja be, melyek a válság idején segítenek a különböző méretű vállalatoknak. A kétnapos szakmai esemény fő szekciói a belső hatékonyságnövelés különböző területeit járják körül. A konferencia kiemelten kezeli az SAP piacvezető CRM (ügyfélkapcsolat-menedzsment), GRC (governance, risk, compliance), HR, üzleti intelligencia megoldásait.

A „Zöld fesztivál” titulust kapott üzleti fórum résztvevői két nap alatt több mint 80 előadást hallgathatnak meg, melyeket az SAP, partnerhálózatának tagjai, felkért ügyfelek szakértői tartanak, s melyeken a legjobb gyakorlatokat adják át.
A rendezvény keynote előadói Csaba László közgazdász professzor, akadémikus (Közép-európai Egyetem), dr. Oláh Lajos államtitkár (Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium), és Németh András mesteredző (Váci Női Kézilabda SE).

Az SAP World Tour rendezvénysorozatról

Az SAP minden évben világszerte megrendezi üzleti fókuszú konferenciasorozatát. 2009-ben 64 ország 84 városában ugyanazzal a szlogennel (Mutatjuk az utat-sikerstratégiák az új gazdasági realitásban) tartják meg a jellemzően egy napos üzleti-IT fókuszú rendezvényt. Az események közül kiemelkednek azon konferenciák, ahol a nemzetközi életben is elismert szaktekintélyek tartanak keynote előadásokat. Így például Condoleezza Rice -volt amerikai külügyminiszter- aki a kalifornai, Al Gore, -volt amerikai alelnök- aki a chichagói, és Hasso Plattner –az SAP társalapítója- aki az egyik németországi helyszín különleges vendége.
 

Kulcsszavak: konferencia SAP-hu SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

2023-as energiagazdálkodási trendek az építőipari szektorban

Energiagazdálkodási szempontból számos nehézséget hozott a 2022-es év, és egyes problémákkal továbbra is szembe kell néznie a piacnak. De melyek lehetnek a legoptimálisabb megoldások, és milyen nemzetközi piaci trendek határozzák meg idén a témában a kereskedelmi, ipari és lakóépületek ágazatát? Az Eaton globális energiagazdálkodási vállalat honi leányvállalatának szakembere legfrissebb elemzésében felvázolja a legfontosabb irányvonalakat.

2023. március 20. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20