Huawei: díj a Vodafone-nak, magyarországi logisztikai központ a láthatáron

Kovács Attila, 2010. március 11. 19:55


Tavaly nyár óta folyik két hazai helyszínen (Pécs, Komárom) az az egyéves tesztüzem, amelynek sikerét követően a kínai távközlési és adatkommunikációs hálózati beszállító vállalat Magyarországon helyezné el európai logisztikai központját.

Jelenleg a tesztüzem két hazai helyszínén 280 fő dolgozik, ám a pozitív tapasztalatok alapján létrehozandó logisztikai központban a megvalósulással, a tervek szerint 2011-ben összesen már 700 főt foglalkoztatnának.
Ugyancsak a mai napon Xu Qin Song, a Huawei európai alelnöke átadta az idén első alkalommal létrehozott mobilinternet díjat, "Európai Adattechnológiai Innovációs Díj" néven a Vodafone Magyarország Zrt.-nek. Az elmúlt években legdinamikusabban fejlődő Huawei-Vodafone hálózat tette lehetővé a Vodafone Magyarország számára a díj kiérdemlését. A díjat Beck György, a Vodafone vezérigazgatója vette át, aki hangsúlyozta, hogy a mobilinternet terén folyó innováció dinamizmusáért kapott rangos díj azt a kivételes eredményt is fémjelzi, hogy az elmúlt év során közel száz százalékkal nőtt a hazai mobilinternetezők száma a Vodafone-nál.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39