LG: arccal a környezetvédelem felé

Kiss Ádám Zoltán, 2010. április 28. 18:59

Az LG energiatakarékos termékek fejlesztése iránti elkötelezettségét mutatva megállapodást kötött a világ három vezető tanúsító szervezetével: a háztartási elektronikai készülékek energiafogyasztására vonatkozó megbízható tesztelési eljárásokat népszerűsítik világszerte.

Az Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában tevékenykedő szervezetek, az Underwriters Laboratories Inc. (UL), az Intertek és a CSA International szigorú vizsgálatoknak vetik alá az LG termékeit, hogy azok garantáltan megfeleljenek az energiatakarékosságra vonatkozó elvárásoknak és a vonatkozó jogszabályi követelményeknek. Az LG termékeit önkéntesen nyújtja be mindhárom minősítő szervezethez, ezzel tovább erősítve elkötelezettségét az energiahatékonyság iránt.

Az LG olyan termékek gyártásával, amelyeknek energiatakarékosságát független szervezetek tanúsítják, azon vezető gyártók közé tartozik, amelyek számára az energiatakarékosság nemzetközi ügye kiemelten fontos. „Ez a kezdeményezés is példázza proaktív szemléletünket a felelős energia-felhasználás, illetve a teszt eredményeink megbízhatósága terén” - jelentette ki Yong Nam, az LG Electronics vezérigazgatója.

A megállapodás értelmében az UL, az Intertek és a CSA International globális szinten megvizsgálja az LG gyáraiból származó termékeket, kezdésként kilenc kategóriában (pl. hűtőszekrények, légkondicionálók, mosógépek és televíziók). A három testület az LG Electronics Energy Assurance Program (LEAP) keretei között értékeli a vállalat fejlődését, amely az egységes energiafogyasztási teljesítményt, valamint a gyártási folyamatok energiahatékonyságát vizsgálja.

Kulcsszavak: LG környezetvédelem

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági elit klubban a Schneider Electric

Ismét bekerült a legjobbak közé a Schneider Electric a Corporate Knights által évente összeállított, a legfenntarthatóbb módon működő vállalatokat felsoroló Global 100-as listán.

2022. január 20. 19:20

Minden kezdet nehéz: a TOP 5 leggyakoribb akadály, amivel a kezdő vállalkozások szembesülnek

A vállalkozásindítás, illetve a fiatal cégek első időszakának hatékony menedzselése soha nem volt kockázatoktól és nehézségektől mentes – nincs ez másképp manapság sem. Sőt, sok szempontból napjainkban még több problémával kell megküzdeni, gondoljunk csak a kommunikációs csatornák bővülésére és átalakulására, a túltelített piacokra, vagy akár az elmúlt két évben az életünk részét képező globális pandémiára és annak többek között például a személyes kapcsolattartásra való hatására. Van azonban néhány olyan nehézség, amellyel minden kezdő vállalkozás szembesül. A Brillit.com online üzleti platform szakértői bemutatják a TOP 5 leggyakoribb problémát és megoldásait.

2022. január 20. 17:58

Végérvényesen átalakulhatnak a fogyasztói szokások

Az emberek többsége már megszokta a világjárvány miatt kialakult új életmódot, és arra számít, hogy ezek a változások velünk is maradnak – derül ki az EY legfrissebb, 16 000 résztvevő bevonásával készült nemzetközi kutatásából. A megkérdezettek megfontoltabban költenek és egyre jobban ragaszkodnak a rugalmas munkavégzéshez.

2022. január 20. 16:21

Keresik a 2022-es év célgépeit

Idén második alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb ipari célgép versenyét, amelyre az egészen egyszerű géptől a korszerű technológiákon át az Ipar 4.0 szempontjainak megfelelő célgépekkel is várják a nevezéseket. A szakmai zsűri értékelése alapján a 6 kategória első helyezettjei előtt értékes lehetőségek nyílnak és nívós díjat vehetnek át a Gépész Szalonban 2022. május 31-én, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj eredményhirdetőjén.

2022. január 20. 15:03

Az év információbiztonsági újságírója 2022

A 2004-ben alakult Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése. Ezzel a céljukkal összhangban 2022-ben ismét meghirdetik az „Az év információbiztonsági újságírója 2022” címet.

2022. január 19. 20:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35