HD sisakkamera LCD kijelzővel

Kiss Ádám Zoltán, 2010. június 19. 15:55

Nagyon régen láttunk ilyen kis méretű LCD megjelenítőt, ám ebben a kategóriában ez abszolút extrának számít, ráadásul a Drift Innovation HD170 modell teljes, 1080p felbontásban képes rögzíteni kalandjainkat.

Talán sokan emlékeznek még a mai árra átszámolva akár százezrekbe kerülő első digitális gépekre. A mára nevetségesnek ható apró hátsó kijelzőkön szinte semmit nem lehetett látni, nem is beszélve a komponálásról. A felvétel élességének megállapítása egyszerűen lehetetlen volt, ám mégis minden ismerősünk a gép csodájára járt. A mára értéktelenné vált első modellek világa köszön vissza a rég nem látott, 1,5 colos kijelzőn a Drift Innovation HD170 modelljében. Mégis ez a készülék legfőbb erőssége, hiszen HD, sőt Full HD sisakkamerák már léteznek egy ideje. Ha azonban a felvételeket vissza akarjuk nézni, vagy egyszerűen ellenőrizni szeretnénk, hogy érdemes-e megtartani azokat, vagy inkább a memória felszabadítása érdekében jobb törölni, akkor ezzel meg kellett várni a nap végét, és az otthoni számítógép segítségével volt csak erre lehetőség. A Drift Innovation HD170 változtat ezen a helyzeten, és apró kijelzőjével napközben is lehetőséget nyújt a válogatásra. A kis eszköz egyébként valódi Full HD kamera, hiszen 30fps sebességgel a modern H.264 kodekkel rögzít, de a mozgóképeken felül 5 megapixeles állóképek rögzítésére képes. Ebben egy 1110 mAh-s akku segít minket, a felvételek tárolására pedig egy maximálisan32GB-os SDHC kártyát használhatunk. A Drift Innovation HD170 ráadásul egy miniatűr hangszóróval is rendelkezik, mindezért 329 dollárt kér a gyártó.

Kulcsszavak: kamera kamkorder

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bejelentette legújabb ultraszéles látószögű zoomos vlogkameráját

A Sony bemutatja a ZV vlogkamera sorozatának második generációs kameráját, a ZV-1 II-t, amely rendkívül népszerű, piacvezető funkciókat tartalmaz. A ZV-1-nél szélesebb látószöggel a ZV-1 II segít a vloggereknek, hogy kiemelkedően fotogén képminőséggel még magával ragadóbb történeteket mesélhessenek.

2023. május 25. 15:42

A Nikon kiadja az agilis z 8 fényképezőgépet

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

2023. május 11. 11:23

Szépirodalmi és fotós pályázatot hirdettek

Titkot rejt az erdő címmel hirdet országos vers- próza- és meseíró pályázatot a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. Nyolcadik alkalommal rendezi meg az egyesület a különleges versenyt. A természetvédelmi-irodalmi pályázattal a 6-19 éves kategóriát célozzák meg. Idei újítás, hogy fotós kategóriába is külön címen jelentkezhetnek a gyerekek. A rendezvény fővédnöke Halász Judit, Kossuth- és Jászai díjas színművész, aki ötödik éve támogatja a rendezvényt.

2023. május 10. 14:17

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

2023. április 20. 17:40

A Sony új vlogkamerája biztosítja a tökéletes tartalomgyártási élményt

A Sony bejelentette az új ZV-E1 modellt, egy cserélhető objektíves vlogkamerát, amely nagy teljesítményű, 35 mm-es full-frame szenzorral rendelkezik a tökéletes tartalomkészítés élményéért. 

2023. április 20. 17:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01