Az iPhone-osok többet szexelnek, mint az Androidosok

Genda Csongor Zoltán, 2010. augusztus 12. 09:39

Egy amerikai társkereső oldal jelentéséből kiderül, hogy az iPhone-tulajdonosoknak több partnerük volt, mint az Android készülékeket használóknak.

Az OkCupid felmérést végzett az okostelefon-tulajdonosok szexuális életével kapcsolatosan, hogy megtudják, mely eszköz birtokosainak volt a legtöbb intim kapcsolata. Az iPhone-os nők kerültek ki győztesen a versenyből, ugyanis ők átlagosan 12.3 ex-partnerrel dicsekedhetnek, az Android-os hölgyek viszont csupán 6.1 férfival létesítettek szexuális kapcsolatot, a Blackberry-táborhoz tartozóknál pedig 8.8-as átlagot mértek a piackutatók. A férfiak esetében is megmarad ez az arány, csupán ők kevesebb élménnyel büszkélkedhetnek, mint a gyengébbik nem képviselői. Az Androidosok 6, a Blackberry-sek 8.1, az iPhone-osok pedig 10 trófeát gyűjtöttek be 30 éves korukig, ugyanis a társkereső oldal csakis ezt a korosztályt kérdezte meg jelentése elkészítéséhez.
A társkereső oldal arra is felfigyelt, hogy az Androidosok komoly kapcsolatot keresnek, míg az almás társkeresőkben ott bujkál a kalandvágy.
 

Kulcsszavak: szex Android iPhone

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental járművek beltereihez mutat be fenntartható felületi megoldásokat

Az IAA Transportation szakkiállításon a Continental a vezetőfülke változatos követelményeinek megfelelő fenntartható és funkcionális felületi megoldásokat mutatott be.

2022. szeptember 26. 12:41

Új trend a napelemeknél: felértékelődött az energiatárolás

Az energiaválság hatására a napenergia hasznosítása minden eddiginél kiemelkedőbb figyelmet kap napjainkban. Sokan már ellátási gondoktól is tartanak, ezért érdemes élni a korszerű, jövőbe mutató technológiával és függetleníteni magunkat a szolgáltatótól. Ugyanakkor a fogyasztók több buktatóba is beleszaladhatnak. 

2022. szeptember 26. 11:22

Vontatási kínálatának bővítéséhez az ABB felvásárolja a PowerTech Convertert

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolja a PowerTech Converter (PTC) vállalatot, amely a könnyű vasúti járművek (LRV) és metrók kiegészítő áramátalakítóinak vezető beszállítója. Az akvizíció fontos része az ABB Motion külső növekedési stratégiájának.

2022. szeptember 26. 09:55

Magasabb szintű védelem a jövőbeni cyber-támadások ellen

A Check Point Software Technologies Ltd., a világszerte vezető szerepet betöltő cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat Check Point Horizon néven jelentett be iparágvezető, a megelőzésre fókuszáló biztonsági műveleteket és szolgáltatásokat tartalmazó csomagot, mely kombinálja a proaktív MDR/MPR, XDR/XPR és Events menedzsment megoldásokat. Mindez egyetlen gombnyomással működtethető, illetve az iparág vezető elemzőinek, kutatóinak és innovatív MI technológiájának a támogatásával bír.

2022. szeptember 25. 15:10

Szimulátorból előzgethetők az igazi pályán köröző valódi autók

Kísérleti eszközök bevetésével hasznosulnak az 5G hálózat képességei a Digital Twin projektben. A nagy pontosságú helymeghatározásnak és gyors adattovábbításnak köszönhetően a versenypályán száguldó autók küzdelmébe online módon lehet bekapcsolódni. A fejlesztési munka egyik lehetséges eredményeként a jövőben akár egy Forma–1-es futam résztvevőivel is összemérhetik képességeiket az interneten keresztül a kanapépilóták. 

2022. szeptember 25. 13:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38

Digitalizálódó vállalatok vezetői az IVSZ elnökségében

2022. augusztus 31. 14:17