A T-Home kínálatában is elérhető az Xbox LIVE szolgáltatás

forrás Prim Online, 2010. november 22. 16:38

2010. november 10-től Magyarországon is elérhetővé vált az Xbox 360 konzol online rendszere, az Xbox LIVE szolgáltatás, amely mostantól a T-Home ajánlataiban is megtalálható.

A világ egyik legnagyobb online játékos közösségeként ismert, több mint 25 millió aktív felhasználóval rendelkező Xbox LIVE szolgáltatás hazai bevezetése újabb mérföldkő az otthoni szórakoztatásban, hiszen az élmények megosztása mellett mostantól az online ismerősök tudása is összemérhetővé válik. Mindez nemcsak otthoni kikapcsolódásra, hanem barátokkal és ismerősökkel való közös játékra is lehetőséget biztosít. Az Xbox LIVE előfizetést és Kinect szenzort tartalmazó csomag érdekessége, hogy a játékosok kontroller nélkül, a teljes testüket használva játszhatják a videojátékokat.

Az XboxLIVE szolgáltatással előfizetési díj nélkül személyes profil készíthető, amely a játékos nevét (Gamertag) és az őt megtestesítő figurát (Avatar) tartalmazza. Ezen kívül fényképek megosztására, az Xbox LIVE Piactéren (Marketplace) való böngészésre, játékdemók letöltésére, az Xbox LIVE Arany tagsággal együtt multiplayer módban történő játékra vagy a Video Kinect segítségével video-beszélgetésre is kiválóan alkalmas.

A T-Home – a Digitális Otthon kínálatában megtalálható szolgáltatásain belül – a meglévő Xbox 360 Elite FIFA VB és Családi csomagokat váltja le az új Xbox Exkluzív Gamer és Xbox LIVE + Kinect ajánlatokkal. Az új csomagokat a korábbi ajánlathoz hasonlóan meghatározott T-Home és T-Mobile havidíjas internet-előfizetések mellé lehet megvásárolni – sikeres hitelminősítési eljárás esetén – részletfizetéssel, vagy egy összegben, kedvező feltételekkel.

A kamatmentes részletre történő vásárlást a meglévő T-Home vagy T-Mobile internet-előfizetéssel rendelkező, illetve új szélessávú internetes csomagra előfizetők választhatják az internetre vállalt 1 év hűségidővel, meghatározott internetszolgáltatások és a www.t-home.hu oldalon részletezett további feltételek esetén.

A csomagok tartalma:

  • Az Xbox 360 Exkluzív Gamer csomag: 4 GB-os konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, játékok (Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)
  • Az Xbox 360 Live + Kinect csomag: 250 GB konzol, 12+2 havi Xbox LIVE Arany tagság, Kinect szenzor, játékok (Kinect Adventures, Forza Motorsport 3, Halo 3: ODST)
  • Az Exkluzív Gamer és a Live+Kinect csomag mellett külön is megvásárolható a LIVE Arany tagság egyösszegű vásárlási lehetőséggel (12+2 havi tagságot tartalmaz).
Kulcsszavak: T-Home-hu Xbox

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még fenntarthatóbbá válnak az emissziómentes járművek

A Continental a járműbeszállító ipar egyik legátfogóbb fenntarthatósági ütemtervét tűzte ki maga elé, amivel egy új globális ipari értékrendszer alapjait fekteti le. Az ütemterv egy része az emissziómentes járművekkel foglalkozik: 2022-től kezdve a Continental az emissziómentes személygépkocsikkal, buszokkal, vonatokkal és egyéb járművekkel kapcsolatos globális tevékenységeit karbonsemlegessé fogja tenni. A program a vállalat gyártási folyamatira, valamint azok további felhasználási szakaszaira, és a használat utáni újrahasznosításra terjed ki. Ezáltal a technológiai vállalat hozzájárul ahhoz, hogy az iparág teljességgel karbonsemlegessé tehesse az emissziómentes mobilitást.

2021. január 22. 11:30

Megjelent a Genesis Selen 400 vezeték nélküli fejhallgató

A Selen 400 a Genesis legújabb vezeték nélküli Gamer fejhallgatója, ami prémium szintű hanggal és anyagminőséggel, valamint hosszú akkumulátor üzemidővel biztosít zavartalan játékélményt felhasználóinak.

2021. január 20. 19:41

Mindössze 6 grammos a Huawei legújabb okoskarkötője

A Huawei bemutatta legújabb fitnesz kiegészítőjét, a Band 4e Active okoskarkötőt. A pehelykönnyű, csupán 17 grammos – szíj nélkül mindössze 6 grammos – okoseszköz hattengelyes mozgásérzékelőt, valamint OLED érintőkijelzőt kapott, és akár 14 napig is bírja egyetlen töltéssel átlagos használat mellett. Beépített csatjának köszönhetően egy mozdulattal kivehető a szíjból és a cipőre erősíthető, hogy még pontosabban mérje a futást vagy a biciklizést.  Emellett teljes értékű okoseszközként kapcsolódik a telefonunkhoz – Android és IOS rendszerekhez egyaránt – és megjeleníti a legfontosabb értesítéseket.

2021. január 19. 19:23

Az elektromosautó-töltők legfontosabb tulajdonságai

Míg mindössze néhány éve az elektromos autó inkább sci-fi volt, mint valóság, az utóbbi években egyre több zöld rendszámú autót látunk az utakon. Igaz, ennek a magyar szabályozás is az oka, amely “éppcsak” hibrid autóknak is engedélyezi ennek a használatát.

2021. január 19. 09:32

Fejlett kijelzős képességekkel erősíti meghatározó szerepét az LG a tévés piacon

Az LG Electronics (LG) az új OLED, QNED Mini LED, valamint NanoCell készülékeivel az eddigi legimpozánsabb prémium kategóriás tévépalettáját mutatja be. A sorozat 48C1 modellje elnyerte a CES legjobb innovációinak járó Best of Innovation díjat, de az online megrendezett eseményen számos további LG televízió is elismerésben részesült. Az LG prémium tévéi idén kívül-belül megújultak: az új OLED képernyő mellett bekerült a kínálatba a Quantum NanoCell színtechnológiát mini LED háttérvilágítással ötvöző, így pontosabb színvisszaadásra és nagyobb kontrasztarányra képes, továbbfejlesztett LCD panelstruktúra — azaz a QNED Mini LED —, továbbá a frissített, mesterséges intelligenciával felvértezett processzor, de megújult a webOS felhasználói felület és a dizájn is.

2021. január 17. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás