Négy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei

forrás Prim Online, 2011. július 28. 13:46

A Canon termékeit négy elismeréssel jutalmazta a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő- és kutatószervezet. A Canon a 2011-es nyári díjátadón „Kiváló teljesítmény” és, „Kiváló energiahatékonyság” kategóriákban vehette át az elismeréseket.

A BLI a Canon alábbi termékeit díjazta:

Canon i-SENSYS MF4580 – kiemelkedő megbízhatóságának és egyszerű használatának köszönhetően „Kiváló, A4-es, fekete-fehér multifunkciós személyi nyomtató” elismerést kapott.
Canon i-SENSYS LBP6200d – a két hónapos alapos tesztelés során bizonyított kiváló teljesítményének, egyszerű használatának és tartósságának köszönhetően „Kiváló, A4-es, fekete-fehér személyi nyomtató” díjban részesült.
Canon i-SENSYS LBP6200d – a BLI a legtöbb konkurens modellénél alacsonyabb éves energiafogyasztása mellett kiemelte a készülék gyors üzembeállási idejét valamint a papírtakarékos intelligens kétoldalas nyomtatás funkcióját is. Így a Canon lézernyomtatója a „Kiváló energiahatékonyság” díjat is elnyerte.
Canon imagePROGRAF iPF8300S – gyorsaságáért és a magas minőségű nyomatokért „Kiváló, színes tintasugaras, nagyformátumú fotónyomtató” díjat nyert.

Kulcsszavak: Canon printer díj

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A gyermekeket érő folyamatos pénzügyi nyomás veszélyeire hívja fel a figyelmet az NMHH

A videójátékok térhódítása ma már a társadalom széles köre számára érzékelhető jelenség. A játékok az elmúlt években a gyermekek és a felnőttek számára is népszerű kikapcsolódási formává váltak, éppen ezért a videójátékkal kapcsolatos pénzügyi műveletek kérdésére is érdemes néhány percet szánnunk. A játékosok, vagy „gamerek” ma már nem csupán a szoftverek vásárlásakor, de azokon belül is számos olyan bevételszerzési formával találkoznak, amely a nagyobb pénzügyi tudatosság kialakításának szükségességét jelzi számunkra.

2023. június 5. 19:06

A diákmunkában elindult a nyári szezon

A Prohuman Diákmunka tapasztalatai alapján az átlagos órabérek 1700 és 2000 forint között alakulnak idén, de a kiemelt területeken akár 4000 forintos órabért is kézhez kaphat egy diákmunkás. 

2023. június 5. 17:10

Mesterséges intelligencia ír hirdetéseket egy ingatlanirodának

Az ingatlanpiac olyan szektor, ahol az ügynököknek gyakran szembe kell nézniük a mindennapi teendők mellett nagy mennyiségű adminisztrációs feladatokkal is. Egy forradalmi innováció azonban egészen új távlatokat nyit a szakmában: egy magyarországi ingatlanos hálózatnál már a mesterséges intelligencia (MI) generálja a hirdetési szövegeket. 

2023. június 5. 15:41

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

A Széchenyi István Egyetem újabb 32 fiatal kutatója nyerte el az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíját

A győri Széchenyi István Egyetem újabb 32 hallgatója és oktatója nyerte el a Kulturális és Innovációs Minisztérium által meghirdetett Új Nemzeti Kiválósági Program (ÚNKP) ösztöndíját, akik idén is kétnapos konferencián mutatták be az általuk vizsgált témákat. A pilóta nélküli járművektől a kis- és középvállalkozások helyzetén át egészen az egészséges csokoládé előállításáig számos érdekes kutatás hangzott el a rendezvényen.

2023. június 5. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39